Kaj prinaša prva polna luna v letu 2018

Prva polna luna v letu 2018 nastopi v torek, 2. januarja ob 3:24 uri, tokrat v znamenju raka. 

Kaj prinaša prva polna luna v letu 2018 (foto: profimedia) profimedia
1. 1. 2018

Če ste v zadnjem času zanemarjali sebe ali počeli stvari samo zato, da bi ustregli drugim, vas lahko energija tokratne polne lune prisili, da naredite korak "nazaj" oz. k sebi. Januarska polna luna nas namreč opominja, da moramo poskrbeti zase in za svoje zdravje. Če opazimo, da nam nekaj škoduje, se moramo iz rušilnih okoliščin odstraniti (pa naj bodo to odnosi, situacije, kaotično okolje, hrana, pijača...). Kar kali naš mir in ravnovesje, mora oditi. 

Sedaj je tudi odličen čas, da pomislimo, kako bomo bolje poskrbeli zase v novem letu, kakšne spremembe bomo vpeljali v to leto, da ne bo polno stresov in skrbi. 

Močna energija polne lune nakazuje na novo obdobje, v katerem se bo potrebno premakniti iz brbotajočega uma v modrost srca in intuicije. Ko bo potrebno okrepiti naša dejanja in omejiti zataknjenost v umske procese. Vsi posedujemo notranje vodstvo in bolj kot smo povezani z njim, bolj smo povezani z inteligenco vesolja in bolj lahkotno je naše življenje. 

V teh dneh je tudi spodbujena refleksija preteklega leta in priprava na novo. Polne lune nas vedno vodijo k opuščanju slabega, v tem času pa predvsem, da odstranimo staro energijo leta 2017 in ustvarimo svež začetek. Če v svetlobi tokratne super polne lune pribrbotajo na površje kakršnakoli čustva, se nikar ne ujamite v njih, osredotočite se na dihanje in jih izdihajte iz telesa. Dovolite si čutiti in spuščati, kar mora oditi. Očistite se, naprosite svojo dušo in duhovno vodstvo, da vam pomaga pri opuščanju energije, ki vam ne služi več. 

Bodite nežni in pozorni do sebe, razmislite, kako lahko sebe še bolj ljubite in se spodbujate. Postanite svoj najbolj goreč navijač in nobena gora ne bo previsoka, da je ne bi morali preplezati. 

Leto 2017 je bilo intenzivno leto spreminjanja in je prineslo nove začetke, sedaj pa je čas, da gradimo in ustvarjamo, kar smo pričeli v preteklem letu in kar nam je bilo dano. 

Leto 2018 je leto manifestacije in grajenja oz. uresničevanja ciljev ter sanj. Manifestacija željenega pa nam bo šla dobro od rok le, če bomo dobro poskrbeli za ravnovesje našega uma, telesa in duše. Pomislimo, za kater del moramo še malce bolje poskrbeti, da bomo vzpostavili ravnovesje, ki bo služilo kot temelj za uresničevanje vseh naših sanj. 

Prirejeno po: foreverconscious.com

Preberite si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri