Kako bo poletni solsticij vplival na vaše znamenje?

Kako lahko poletni solsticij vpliva na vsako horoskopsko znamenje? 

Kako bo poletni solsticij vplival na vaše znamenje? (foto: profimedia) profimedia
19. 6. 2022

Oven

Luna se bo na solsticij nahajala v vašem znamenju, zato ne bodite presenečeni, če se bodo na površje dvigovala nekatera posebno močna čustva. Vaš izziv je, da  vse te občutke usmerite v produktivno energijo. To vam bo omogočilo, da uresničite svoj cilj, hkrati pa primerno poskrbite zase med čustvenimi pretresi. To je pravi čas, da preizkusite nov pristop k zdravljenju samega sebe in da se bolj posvetite svoji družini. 

Bik

V času solsticija lahko naredite nekaj konkretnega dela na področju odnosov. Vodeni boste, da se poglobite v motive, ki vas vodijo in ohranjajo v določenih odnosih. Ugotovite lahko nekaj novih povezav oz. razlogov, zakaj so stvari takšne, kot so. Ne upirajte se novemu načinu dojemanja življenja in odnosov. 

Dvojčka

Vaše obdobje se zaključuje in poletni solsticij vam prinaša dobre vibracije. Dvojčki boste spodbujeni, da spregovorite svojo resnico. To je odličen čas za nove začetke. Preoblikujte si življenje tako, kot vam veleva vaše srce. Morda boste sedaj bolje razumeli situacije, v katerih ste se znašli nedavno. Upočasnite se in  sprejemajte odločitve, ki so prave za vas. In še nekaj: sprejmite svoje nepopolnosti! 

Rak

Ko se sonce pomika v vaše znamenje (pred vami je veselo obdobje praznovanja rojstnega dne!), se lahko počutite, kot da je sreča na vaši strani. To je vaša letna priložnost, da si zastavite nove cilje in ustvarite nove navade, ki vas podpirajo pri tem, kar želite postati. Ker je to zagotovo zahtevna naloga, je pomembno imeti tudi nekaj potrpljenja. Načrtujete lahko, ne da bi hiteli, da bi se vse uresničilo takoj. Uživajte v svojem času in v vseh občutkih, ki ste jih spodobni začutiti! 

Lev

Čas je za globoko introspekcijo in pogled vase. Ko bo v nekaj tednih prišlo vaše obodbje, boste prejeli povečan izbruh energije in gorečnosti, a za zdaj se posvetite sebi. Sedaj je čas za delo na vaši podzavesti. Počitek od zunanjega sveta vam bo pomagal doseči več jasnosti, da boste ugotovili, kaj želite doseči v tem letu. 

Devica

To je obdobje, v katerem lahko nek projekt zaključite ali pa čas za zagon novih projektov, ki se bodo uresničili v septembrskem času. Morda boste razmišljaji o pomanjkanju harmonije v vaših odnosih. Izkoristite to priložnost za izboljšanje vaše komunikacije in izražanja čustev, saj brez občutka varnosti in slišanosti v odnosih, ne boste morali ustvariti ničesar uspešnega. 

Tehtnica

Vaš poletni energijski razcvet bi lahko prišel v obliki novih ambicij na službenem področju. Položaj sonca med solsticijem aktivira vaše področje kariere, kar bi lahko pomenilo pravi čas, da se res pokažete v svojem sijaju. Prav tako je to čas, za razmislek o vašem odnosu z očetom. Privoščite si tudi potreben oddih. 

Škorpijon

Škorpijon, v tem času lahko razmišljate o povsem novih stvareh. To je predvsem zato, ker se vaše področje raziskovanja aktivira med solsticijem, kar vas spodbudi, da odprete svoj um in vidite stvari z druge perspektive. Nova ideja bi vam lahko pomagala, da se približate uspehu in pridobite spoštovanje, po katerem hrepenite. 

Strelec

Čeprav ste pustolovec, boste dejansko našli največ harmonije tako, da se med solsticijem upočasnite. Razmislite o vaših intimnih odnosih in sprejmite v življenje nov način, kako vidite svet okoli sebe. Kakšne potrebe nosite v sebi, ki niso zadovoljene in zakaj je temu tako? Delajte na prekinitvi začaranih krogov, ki vas ves čas potiskajo v nezadovoljstvo. 

Kozorog

Z začetkom obdobja raka boste verjetno ugotovili, da bo ta čas bolj povezan z razmerji kot samostojnim delom. Na tem področju boste morda želeli vzpostaviti nova partnerstva, bodisi v obliki prijateljev, poslovnih partnerjev ali romantičnih interesov. To je tudi odličen čas, da se povežete z nekom, ki bi vam lahko pomagal pri vzpostavitvi novih odnosov ali pa si pomagajte z literaturo na to tematiko. Čas je za novo raven odnosov! 

Vodnar

Poletni solsticij ima za vas vzdušje, ki vas spodbuja, da si malo drugače uredite svoje življenje. Zelo pomembni so za vas dnevni rituali in rutine, ki vam omogočajo dobro počutje ter podpirajo vaše fizično ali duševno zdravje (oz. oboje). Vsekakor se je v tem trenutku pomembno spomniti, da če ne poskrbite primerno zase, ne boste mogli zares dobro prispevati k odnosom, svoji karieri ali čemurkoli drugemu.

Ribi

Kot vodno znamenje uživate v obodbju raka. Za vas bo vzdušje visokih čustev tega solsticija samo spodbudilo zabaven in igriv duh, ki vas običajno prevzame v zgodnjem poletju. Dajte si čas, da uživate v življenju in se ponovno povežete s svojim notranjim otrokom. Ne samo, da je to v skladu z vašo energijo, ampak bi lahko tudi pomagalo okrepiti vezi, ki jih imate z najbližjimi prijatelji in družinskimi člani.

Preberite si še:  POLETNI SOLSTICIJ 2022 - vrhunec energije in svetlobe

in Poletni solsticij: Pozabljeni obredi naših prednikov