Katerim znamenjem MLAJ prinaša odlične nove priložnosti?

Jutrišnji mlaj nam že prinaša raznorazne popestritve. 

Katerim znamenjem MLAJ prinaša odlične nove priložnosti? (foto: profimedia) profimedia
28. 6. 2022

V sredo, 29. junija zjutraj, nas mlaj v raku vabi, da se osredotočimo nase in na svoje nove cilje. To je čas za nova razodetja in začetke projektov. Poudarek je na negovanju naših strasti in prinašanju udobja v naš vsakdan. Prav tako se osredotoča na naš občutek pripadnosti. 

Pisali smo že o tem, katera znamenja bi lahko najbolj močno čutila tokratni mlaj, sedaj pa si poglejmo še, katera bodo sedaj dobile odlične priložnosti.  

BIK

Čas je za introspekcijo. Mlaj vas navdihuje, da si postavljate različna vprašanja in sledite svoji radovednosti na novih poteh. Le da se boste tokrat lahko počutili veliko bolj sproščeno s tem, kar boste odkrili. Lahko pridobite čudovita spoznanja in najdete globok smisel življenja. Če ste se v zadnjem času počutili obtičanega zaradi čustvenega ali kakšnega drugega problema, se lahko rešitev sedaj spontano pojavi. Bodite pozorni na sinhronosti in znake, ki vam jasno kažejo, da lahko sedaj začnete gledati na svet na zelo drugačen način.

DVOJČKI 

Sedaj imate odlično priložnost, da začnete na nekem področju življenja na novo - ali pa kar povsem na novo začnete dojemati sebe in življenje samo! 

Verjetno sedaj kar precej razmišljate o denarju in mlaj vam lahko prinese finančni preboj, po katerem ste hrepeneli že nekaj časa. Odprite se takšnemu in drugačnemu obilju. Bodite hvaležni za to, kar imate. Tudi in predvsem za svoje najbližje. 

ŠKORPIJON

Ste pripravljeni raziskovati nova področja življenja? Mlaj v vodnem znamenju raka vam pomaga, da se uskladite z vašo osebno filozofijo, hkrati pa vam odpira oči za perspektive, o katerih morda prej niste razmišljali. Energija raka bo škorpijonom pomagala, da se počutite domače v katerem koli novem scenariju, v katerega se boste podali, pa naj bo to nova priložnost za učenje ali pustolovščina v drugo deželo.

Ne delajte drastičnih ali trajnih sprememb, ampak poiščite načine, da svoje nove osvojene filozofije vključite v svojo trenutno rutino. Vprašanje za vas je: Kako lahko nova razodetja o življenju prenesete v svoj vsakdanjik? 

RIBI

Ta luna bo vplivala na vaš užitek in strasti. Osredotočite se na stvari, ki vam prinašajo največ veselja in ocenite kakovosti vaših odnosov. Ribe morate biti previdne pri igranju čustvenih iger (manipuliacijah) s katero koli pomembno osebo, a dokler to držite pod nadzorom, je to za vas lahko en najboljših mlajev v tem letu! 

Z mlajem v vodnem znamenju je pravi čas, da se osredotočite na to, da se obkrožite z ljudmi in ustvarjalnimi hobiji, ki vam pomagajo, da se počutite varno in mirno. V tem času bi se vam lahko začeli odpirati novi talenti. Če je tako, jih negujte, kakor koli lahko, saj bi to lahko bilo nekaj, kar boste pozneje lahko dobro izkoristili. 

Prirejeno po: bustle.com