Katero znamenje ima lahko sedaj največ težav v partnerstvu?

Za eno znamenje je sedaj lahko sedaj še posebej naporen čas v partnerstvu. Ne le retrogradni Merkur, tudi jutrišnji mlaj vpliva na vaše odnose! 

Katero znamenje ima lahko sedaj največ težav v partnerstvu? (foto: profimedia) profimedia
29. 5. 2022

Retrogradni Merkur se nahaja v hiši partnerstva pri tistih, ki so rojeni v znamenju ŠKORPIJONA. (Upoštevajte predvsem tudi tisti, ki ste škorpijoni v djotiš - vedski astologiji)

Škorpijoni lahko v tem času, do 3. junija, pričakujejo več drame v odnosih. To je posledica tega, da se planet komunikacije vrti vzvratno na področju partnerstva. A ne ustrašite se, to lahko vzamete kot poseben izziv, saj boste verjetno prav sedaj morali razrešiti kakšne stare zamere s partnerjem. Iskrenost je ključ do reševanja težav. Ko postane komunikacije preveč intenzivna in agresivna, je morda bolje, da se malce ustavite in zadihate, da ne boste izrekli stvari, za katere vam bo kasneje žal. V času retrogradnega Merkurja je značilno, da prihaja do prehitrega napačnega sklepanja in lastnih interpretacij. Ravno zaradi tega se pojavljajo številne težave v komunikaciji in konflikti. Bodite pozorni, da se izražate čim bolj jasno in tudi v pogovoru s partnerjem postavljajte vprašanja in si ne ustvarjajte lastnih zgodb.

Še bolj pa je to poudarjeno v teh dneh okoli mlaja (ki nastopi 30. maja), saj se tudi mlaj giblje okoli vašega partnerstva. 

V teh dneh se tako še dodatno potrudite v komunikaciji s partnerjem. Potrudite se, da slišite drugo stran in da ste slišani tudi vi!

Preberite si še: Javor Vogelnik: "Pozabili smo, da druge osebe ne morejo biti odgovorne za naše občutke..."

8 načinov, kako RETROGRADNI MERKUR vpliva na odnose