Ljubiš, zaupaš, predaš vse... In potem čez noč doživiš pekel. PREVARA.

V 10 minutah sem ostala sama s 14 letnim sinom. Brez službe, avta, denarja…

Ljubiš, zaupaš, predaš vse... In potem čez noč doživiš pekel. PREVARA. (foto: Pexels) Pexels
8. 9. 2020

Moja osebna preizkušnja me je zelo zaznamovala, zato sem se podala raziskovati sebe in odnose, saj želim narediti končno piko bolečini, izgubi in si v srcu narediti prostor za nove ljubezni, predvsem do sebe.

Ko sem prebrala zadnjo knjigo Bruna Šimleša, sem pri sebi končno lahko naredila PIKO. Piko mojem zadnjem partnerskem odnosu. Skupaj sva bila 16 let. Med tem sva postala starša. Ljubila sem ga kot zmešana. Plesala okoli njega nor ples strasti. Ko odpreš srce, ljubiš, zaupaš, predaš vse, kar si... In potem čez noč doživiš pekel. PREVARA.

Zjutraj sem ga posedla na stol in mu rekla "Rok, nekaj ni ok, povej, kaj se dogaja?" Kar nekaj časa je trajalo, da je rekel "ja, ena mi je všeč".

Odpeljalo se mi je, dobesedno. Sploh ne vem, kako sem lahko zbrala toliko moči, da sem samo izustila "10 minut imaš časa, da vse spakiraš in takoj oddideš". Brez besed je vstal, spakiral kovček s svetlobno hitrostjo in odšel. Po 16 letih. Šel in niti obrnil se ni.

Tako sem v 10 minutah ostala sama s 14 letnim sinom. Brez službe, avta, denarja… Ampak sem preživela, čeprav je bilo noro težko. Še vedno je na nek način. Zato veliko delam na sebi, se spoznavam, se objemam, jokam, smejim, včasih ponorim, predvsem pa sem zopet v vsem tem zaživela. Čutim se zopet, živa sem, močna in krhka hkrati. Iščem dotike življenja, ki me prebujajo spet in spet.

Življenje točno ve, kaj potrebujemo. In tako je moj pogled v knjigarni ujelo knjigo KAKO VZLJUBIMO SEBE fenomenalnega Bruna Šimleše. Ko sem jo prebrala, je moja duša zapela in zaplesala nov ples. In potem mi življenje prišepne: ''Deli vse to z ženskami, ki potrebujejo nov ples življenja. Ja, čas je, da se prebudiš. Čas je, da se vidiš in slišiš, in Tiva, da se spomniš, kako noro čudovita in unikatna si. In predvsem, da se spomniš KAKO SPET VZLJUBIŠ SEBE. Ker, ko ljubiš sebe, zares z vsem srcem, potem življenje postane igra. Pričneš se igrati. Vse se spremeni. VSE.

Z prijateljico Alenko, ki ima prav tako noro zgodbo z bivšim partnerjem, sva se spogledali in obe v en glas rekli "dajva, pokličiva Bruna in ga prosiva, da naredimo nek noro dober webinar".

Poklicali sva ga in odzval se je. Pravi, da je sedaj v tem času idealen trenutek, da se zaustaviš, nasmeješ, odpreš srce in enostavno postaneš sama sebi svoja največja ljubezen. 

Vabiva te, da se nam pridružiš na tem ljubezenskem popotovanju, kjer boš našla predvsem sebe. Ko sprejmeš sebe nazaj, prejmeš svojo čarobno palčko, s katero si boš priklicala točno to, kar si želiš. Ker življenje dejansko je igra.

Tiva Tala

Vabljeni na webinar: 12 ključev za odpiranje srca + vodene meditacije z BRUNOM ŠIMLEŠO