LUNIN MLAJ v DEVICI že močno vpliva na nas

Trenutno smo pod vplivom mlaja, ki nastopi v soboto, 27. avgusta, ob 10.17 uri. 

LUNIN MLAJ v DEVICI že močno vpliva na nas (foto: profimedia) profimedia
25. 8. 2022

Konec meseca avgusta prinaša začetek novega luninega cikla z mlajem, ki nastopi 27. avgusta v znamenju device.

Lunin mlaj prinaša nove začetke

Začetek novega cikla je čas, da pogledamo, kaj se dogaja v našem notranjem svetu. To je obdobje, ko razmislimo o tistem, kar nas ovira pri rasti. Čas je, da se odločimo za nove korake in dejanja, s katerimi se bomo bolj uskladili s sabo ter si zagotovili več notranjega miru.

Vzemite si trenutek in se vprašajte: kaj je ena stvar, ki jo lahko naredite, da se bolj približate notranjemu ravnovesju? Tudi najmanjša dejanja vas lahko pripeljejo do velikih sprememb. Velike spremembe se nikoli ne zgodijo čez noč, pač pa so sestavljene iz vztrajnih majhnih korakov skozi daljše obdobje. 

Prizemljena devica vas spodbuja, da poiščete notranjo moč

Ker je luna v tem času v znamenju device, bo vladala prizemljena energija, ki nas spodbuja, da stojimo z obema nogama trdno na tleh. Vabi nas, da se povežemo z Zemljo in se opomnimo, da je življenje veliko lažje, če živimo v harmoniji z naravo. 

Prepoznajte, da se je vaša duša odločila biti tukaj, na tem planetu, v tem času. Dovolite si z vsem srcem sprejeti, da ste točno tam, kjer morate biti in da se vse odvija točno tako, kot je namenjeno.

Obenem nas devica opominja, da aktiviramo svojo notranjo moč. Začnite obravnavati sebe z večjim spoštovanjem.

Sicer so device perfekcionisti na vseh področjih. Zanima jih red, zdrav način življenja, prehrana... 

Morda boste v tem času ugotovili, kako lahko bolje poskrbite zase. Lahko se zgodi, da boste v tem času preizkusili novo tehniko, vadbo, spremenili prehrano ali ugotovili, kateri odnosi so neurejeni. Ključno je, da poskrbite zase - ne glede na področje.

Zagotovo je to čas, da preuredite ali počistite dom, svoje omare in uredite tudi svoj način odzivanja v odnosih. Bodite pozorni le, da ne zapadete v prevelik perfekcionizem. 

Energija Marsa osvetli naše strahove in negotovosti

V tem času bo zelo aktiven tudi Mars, planet akcije, energije in ognja. Njegova energija nas lahko naredi nekoliko razdražljive in se poigra z našim potrpljenjem, na globlji ravni pa nas spodbudi, da se soočimo z nerazrešenimi strahovi in negotovostmi, ki nas ovirajo pri tem, da svobodno zaživimo.

Če čutite, da postajate razdražljivi, se vprašajte, od kod ta občutek v resnici prihaja. Usmerite se vase in v lastne občutke ter bodite previdni, da jih ne boste stresali na napačne ljudi.

Mars pa nam lahko tudi ponudi dodatno samozavest in vzdržljivost, da vse neprijetne občutke primerno razrešimo. Skupaj z energijo mlaja je to odličen čas za drzne odločitve, ki nam pomagajo pri premagovanju strahov.

Če ste si nekaj želeli storiti, a vas je oviral občutek negotovosti, je to pravi čas, da v sebi poiščete moč, s katero boste to negotovost premagali. Razmislite o svojih prihodnjih korakih in tem, kako lahko v naslednjem mesecu še bolj prisluhnete sebi in zaživite bolj svobodno.

Prirejeno po: foreverconscious.com

Preberite si še: