Mars v škorpijonu (19. november)

Od 19. novembra 2019 do 3. januarja 2020 se bo Mars sprehajal po znamenju škorpijona, kjer se počuti kot doma.

Mars v škorpijonu (19. november) (foto: unsplash) unsplash
19. 11. 2019

Mars v škorpijonu uresničuje vaše čustvene želje, prinaša strast in skrajnosti.

V tradicionalni astrologiji je Mars vladar škorpijona, s katerim si deli sorodnost. Daje mu možnosti, da se izrazi v strastni obliki in s pridihom skrivnostnega.

Škorpijon je simbol tega, da se stvari spustijo na dno, da se bodo lahko popolnoma preoblikovale, medtem ko je akcijski planet Mars odličen pri spodbujanju in izzivanju raznih sprememb. V tem obdobju lahko pričakujte trdnost in povečano sposobnost vztrajanja. To vam lahko pomaga na lažji način prehoditi težko obdobje. Mars v škorpijonu pa ne mara delati na enostaven način. 

Vse boste počeli z veliko strasti...

Drugače misleči bodo težko hodili po vaši poti, zato se lahko večkrat počutite, kot da vas ne razumejo. Iskali boste sorodno dušo in hrepeneli po občutku varnosti.

Bolj boste izbirčni. Prepričali vas bodo predvsem drzni in skrivnostni ljudje, povprečnih ne boste zaznavali. Lahko se vam zgodi, da boste izgubljali čas z ljudmi, ki niso na vaši valovni dolžini ali pa vas ne spoštujejo dovolj. 

Mars v škorpijonu se bo dotaknil še posebej škorpijonov in ovnov, saj je vaš vladar.

V tem obdobju boste v vseh dejanjih bolj intenzivni, pogosti bodo lahko tudi vaši izbruhi jeze. Znani boste po tem, da ne odpuščate in ne pozabite zlahka. Hkrati pa boste uspešni, ker vas bosta spremljali moč in odločnost. 

V tem času boste polni čustev in skritih želja. S strastno energijo lahko dosežete skoraj vse. Mars v škorpijonu vam daje moč, da sprostite svoj pogon in ambicije. 

Mars se ne boji raziskovati temnejše, bolj ranljive strani življenja. Pravzaprav tukaj uspeva, zato vas lahko ta tranzit spodbudi, da opravite psihološko analizo in vam omogoči vpogled, ki postavlja temelj za preobrazbo.

Slaba stran tega obdobja je, da se lahko izražamo z agresivnostjo ali jezo in se težko nadziramo, navzven ali pod površjem. Vse to lahko povzroči konflikte in poruši odnose. To energijo lahko konstruktivno uporabimo tako, da se lotimo projektov, ki nam pomagajo bolj pozitivno preusmeriti svojo intenzivnost in strast.

Celoten članek najdete na: horoskop.si 

Poglejte si še: 13 dobrih in slabih lastnosti škorpijona

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri