Mlaj (30. 8.) v devici: Čas za novo

Tokratni mlaj nastopi v petek, 30. avgusta ob 12:37 uri. 

Mlaj (30. 8.) v devici: Čas za novo (foto: pixabay) pixabay
26. 8. 2019

Avgust se zaključi z mlajem v devici in predstavlja odličen čas za nove začetke, za nove inspiracije, za življenjske spremembe... 

K energiji mlaja bodo dodajali svoj delež še Mars, Venera in Merkur, vsi v znamenju device. 

Najbolj močno energijo pa bo dodajal Mars, ki predstavlja akcijo, energijo, motivacijo, zaključevanje... 

Mlaj prinaša vse te aspekte in nas bo lahko motiviral za spremembe. Hkrati pa ne pozabimo, da je Marsova energija lahko tudi nepotrpežljiva in se hitro razjezi. Okoli mlaja bo potrebna pozornost, da se ne odzivamo preveč impulzivno. 

Merkur nas bo opozarjal prav na to; da premislimo, preden naredimo korak, da premislimo, preden kaj spregovorimo. Hkrati pa nam lahko prinese zavedanja na področjih, kjer smo še nedavno čutili "meglo" oz. nesigurnost. 

Prav tako je blizu mlaja tudi Venera, ki pa bo prinesla krativne in ljubeznive vibracije. Njena prezenca lahko ustvari romatično obarvan mlaj, zato je lahko petek dober dan za zmenke in čas preživet z dragimi osebami. 

Če so bili vaši odnosi v tem obdobju polni napetosti, lahko v času mlaja zgladite in omehčate stvari ter se približate težavam iz povsem nove smeri. To bo morda zahtevalo nekaj časa in potrpežljivega delovanja iz obeh strani, a vedite, da je vesolje na vaši strani in vas podpira pri tem, da nekaj spremenite in okrepite vaše odnose. 

Mesec avgust je bil za mnoge eden najbolj pomembnih mescev tega leta. Tudi najbolj intenziven, težaven itd. Izkoristite ta mlaj, da vam prinese val sveže energije in novo motivacijo. 

Na voljo imamo spremembe. Od nas pa je odvisno, ali jih bomo izpeljali oz. izkoristili. Energije ponujajo svoj potencial, vendar če ne naredimo koraka naprej, potencial ostane neizkoriščen. 

Ker se mlaj nahaja v devici, je to tudi čas neodvinosti, organiziranosti, čas, da postavimo v red naše prioritete, kamor spada tudi zdravje.

Premislimo o tem, kam dajemo svoj čas in energijo? In kaj nam preprečuje, da si ustvarimo življenje takšno, kakršnega si želimo? 

Kako lahko spremenimo svoje prioritete? 

Vdihnite v času mlaja val nove inspiracije in izdihnite vse, kar vas je v zadnjem času bremenilo. 

Vir: foreverconscious.com

Poglejte si še: