Mlaj v marcu: Čas za želje in zdravljenje ran

Marčevski mlaj ali “prazna luna” bo nastopila 17. marca ob 14.12 uri v znamenju ribi.

Mlaj v marcu: Čas za želje in zdravljenje ran (foto: Shutterstock) Shutterstock
14. 3. 2018

Znamenje ribi je zadnji znak zodikalnega cikla, zato nam prinaša iskanje ravnovesja in občutek celovitosti ter zaključke. Prinaša širšo sliko preteklega obdobja in nam omogoča, da vidimo, kako je vsak košček v našem življenju pomemben in igra svojo vlogo!

Simbol ribi predstavlja dve ribi, ki plavata vsaka v drugo smer in predstavljata naše iskanje ravnovesja, harmonije in miru. Opominjata nas tudi na prizemljenost tukaj in zdaj, da gremo lahko v pravo smer. Najdite torej svoj mir v tem trenutku in zaplavajte v novo astrološko leto, v nov cikel.

Čas za želje in zdravljenje ran

Ne potrebujete natančnega načrta za prihodnost, saj tako ali tako nikoli ne vemo točno, kaj nas čaka. Je pa sedaj dober čas, da razmišljate o tem, katera semena bi radi posadili. Kako bi se radi počutili, kakšno energijo bi radi imeli?

To je tudi čas za zdravljenje ran. Pomislite, katere rane in bolečine ste pestvovali v zadnjem času, sprejmite jih, opustite jih in naj z novo luno v vašem življenju zasije nova svetloba.

Nimamo vedno izbire, kaj nam življenje prinaša, imamo pa vedno izbiro pri tem, kako vidimo stvari. Lahko izberete vlogo žrtve ali pa vidite vsako situacijo kot priložnost za rast in blagoslov. 

Mlaj v znamenju ribi je odličen čas, da se osredotočite na hvaležnost za vaše popotovanje in v njem najdete celovitost. Prišli ste že zelo daleč in doživeli že veliko, bodite ponosni nase in si čestitajte!

Življenje v zemeljski dimenziji ni vedno lahko, a bolj kot sledimo ritmom srca in duše, bolj kot se osredotočamo na dobro, lažje se spopadamo z morebitnimi težavami, ki so v resnici samo izzivi, ki jih potrebujemo za rast in spremembo.

Sprejmite torej vse lekcije, ki ste jih že doživeli in posujte svoje življenje s semeni, iz katerih bodo vklile čudovite stvari!

Vir: foreverconscious.com