Na ta 3 znamenja bo LUNIN MRK najbolj močno vplival

Če ste pripravljeni ali ne, majska polna luna in lunin mrk prinašata zaključke in intenzivne preobrazbe. Pri nekaterih bo še posebej burno... 

Na ta 3 znamenja bo LUNIN MRK najbolj močno vplival (foto: profimedia) profimedia
12. 5. 2022

Lunin mrk cvetlične lune doseže vrhunec 16. maja zjutraj v transformativnem znamenju škorpijona. Razkriva skrite resnice in ponuja priložnost, da sprostimo stvari, ki nas zadržujejo. Medtem ko lunin mrk prinaša intenzivne premike za vse, bodo določeni znaki zodiaka še bolj močno čutili radikalne spremembe.

Že tako čustveni tranzit se odvija v občutljivem vodnem znamenju Škorpijona. "S to luno, ki se pojavlja ob retrogradnem Merkurju, je čas, da odložite strah in poveste svojo resnico," je povedala astrologinja Lauren Ash. 

Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti, ali ste eno od znakov zodiaka, na katere bo lunin mrk najbolj vplival. 

OVEN

Pripravite se na velike preobrazbe. Ta luna vas sili, da se soočite s svojo staro karmo. Lunin mrk prav tako vabi radikalne spremembe v vaše življenje. Ta čas se nanaša na zaključke, pa tudi na nove začetke, ki jih konci prinašajo. Kaj vam vaše telo pravi, da bi bilo dobro opustiti? Pravi čas je, da ocenite, katere spremembe morate trenutno vnesti v svoje življenje. Mrk je vaš čas globoke transformacije, da se ponovno uravnovesite in očistite prostor za naslednje poglavje v vašem življenju. 

BIK

Stvari v vaših partnerskih odnosih zdaj postajajo burne in mrk vam lahko zakriva vizijo odnosa. A kljub temu vas mrk spodbuja, da odluščite določene plasti svojih odnosov in pogledate, kaj se v njih dogaja. Ob vseh spremembah v zadnjem času, ki ste jih naredili, morda niste niti opazili, kako so se spremenili tudi vaši cilji v odnosih. Zdaj je čas, da se vprašate, kaj si res želite. Lunini mrki pomenijo ločitev od vaših starih vrednot, ki so že zastarele. Ta luna vam daje vedeti, da stari način delovanja v odnosih (kakor ste se naučili v primarni družini in kasneje v življenje) sedaj ne bo več deloval. 

ŠKORPIJON

Postalo bo burno. Lunin mrk vam drži ogledalo za vaše potlačene čustvene potrebe. Ta intenzivna samorefleksija je več kot le obravnavanje vaše senčne strani, ampak gre za to, da si prizadevate končno prekiniti stare navade, prepričanja, vezi z ljudmi ali situacijami, ki vas obremenjujo. Bodite pripravljeni na velike premike v svojem občutku samoidentitete, pa tudi v odnosu do drugih. Vaši odnosi se bodo verjetno spremenili. Ljudje, ki se ne ujemajo več z vašim novim občutkom lastne vrednosti, vas ne bodo več privlačili, boste pa zato dobili v svoje življenje nekatere nove ljudi, ki bodo bolj ljubeči do vas... Seveda, če boste postali bolj ljubeči sami do sebe. 

Vir: bustle.com