Naj vam pomaga ta RITUAL ob mlaju

Mlaj nam prinaša čudovite priložnosti, ne glede na to, kakšno je trenutno naše življenje. 

Naj vam pomaga ta RITUAL ob mlaju (foto: pexels) pexels
11. 2. 2021

Potrebščine:           

  • Sredstvo za čiščenje prostora in avre (žajbelj, sveti les …)
  • Na dva dela prerezan list papirja
  • prazen list papirja
  • Sveča
  • Barvice ali voščenke
  • Posoda z vodo

Postopek:

1.  Medtem, ko s pomočjo kadila ali zelišča čistite svojo avro, recite:

»Vsak dan se imam rad/a. Obdaja me pozitivna energija in dokler imam možnost očiščenja, vem, da ne bom trpel/a. Počutim se lahkotno, varno in svobodno, kot bi letel/a. Hvala.«

S kadilom nato očistite še svojo okolico in vmes recitirajte:

»Prostor, ki me obdaja, je zaščiten in očiščen vseh negativnosti. Prevevajo ga samo pozitivne (visoke) vibracije. Hvala.«

2.  Predse razpostavite ostale pripomočke in prižgite svečo. V udobni pozi začnite globoko dihati. Nekajkrat kar se da globoko vdihnite in izdihnite, nato pa začnite dihati normalno.

3.  Naslednje tri vdihe in izdihe pospremite s temi besedami:

Ob prvem vdihu:

»Vdihujem svetlobo in izdihujem temo.«

Ko to izrečete, si predstavljajte, kako vas napolni žarek svetlobe.

Ob drugem vdihu:

»Moje telo zapušča vsa napetost, usklajen/a sem z božanskim.«

Ko to izrečete, globoko vdihnite in si predstavljajte, kako vas zapuščajo napetosti, anksioznosti in vsi strahovi ter ostale tegobe.

Od tretjem vdihu:

»Rad/a se imam in vsakršna negotovost me zapušča.«

Globoko vdihnite in se osredotočite na občutenje ljubezni, ko izdihnete, pa si predstavljajte, kako vas vsa negotovost zapušča.

4. Vzemite v roke na pol prerezana kosa papirja in na enega napišite, pri čem potrebujete pomoč. Napišete lahko karkoli, kar vas trenutno muči v življenju … Lahko gre za nekaj točno določenega, lahko zgolj za občutek, asociacijo … Ko končate, ga prepognite.

5. Vzemite drugi kos na pol prerezanega papirja in nanj napišite vse, kar vam lahko pride prav pri doseganju vaših želja in ciljev, pri vašem duhovnem razvoju. Lahko gre za malenkost, lahko za nekaj velikega. Pomembno je, da je ob tem prisotna misel, da si želite napredovati v življenju oz. v svojem razvoju. List prepognite.

6. Vzemite v roke prvi prepognjen kos papirja in ga podržite nad plamenom sveče, medtem pa izrecite:

»Drago vesolje, univerzum, kozmične energije... prosim, varujte me in vodite me, da bom lahko dosegel/a tisto, kar si želim. Prosim pomagajte mi uresničiti te sanje, če je to v moje najvišje dobro. Hvala.«

Goreči list odvrzite v posodo z vodo.

7. Vzemite drugi kos prepognjenega papirja, kamor ste napisali, česa si želite in kaj bi vam pri tem pomagalo. Podržite ga pred plamenom sveče in izrecite:

»Prosim Vir ali Izvor, naj mi da motivacijo, da uresničim svoje poslanstvo. Prosim za vodstvo na svoji poti.«

Nato papir odvrzite v posodo z vodo.

8. Vzemite še zadnji list papirja in nanj z najljubšimi barvami narišite, kar čutite. Lahko gre za konkretne risbe ali abstraktne čačke, karkoli vas navdihne, bo v redu! Samo prepostite se trenutku. Upodobite lahko tudi simbole, ki vas bodo motivirali tudi kasneje - kadarkoli boste pogledali to svojo mojstrovino. 

9. Svojo umetnino shranite nekje na dosegu oči, da bo služila kot motivacija in opomba v naslednjem mesecu. Pred naslednjim mlajem ga lahko kam pospravite ali pa reciklirate.

10. Ko končate z barvanjem, upihnite svečo in na okolju prijazen način zavrzite vodo z zažganim papirjem.

Ob novi luni vam želimo veliko ljubezni in pozitivne energije!

Vir: Conscious Reminder

Preberite več o tokratnem mlaju