Ne zapravljaj časa za neumnosti

Napoved astrologinje za današnji dan. 

Ne zapravljaj časa za neumnosti (foto: Pexels) Pexels
27. 1. 2020

Današnji ponedeljek se je začel z Luno v Ribah. A danes ne "gunca" Luna. Danes zibljeta Venera in Mars. Sta na malce "tečnem obvozu". Kot da bi se morala nekaj dogovoriti, vendar malo odmaknjeno. Eden hoče, drugi pa niti ne oz. se mu mudi naprej (Mars), ima vsega dovolj in si želi akcije. 

Dan je namenjen kreativnemu razmišljanju, pa tudi nekaterim akcijam, sploh povezanim z glasbo, umetninami, nakitom, računovodskim storitvam, preračunavanjem - kam in kaj bi bil dober finančni vložek. 

Luna od danes dalje raste oz. se polni. Trenunto je bolj mirna, za razliko od srede, ko vstopi v Ovna in si bo želela akcije.

Ne zapletajte se v razprave, ampak raje v prisluh intuicije.

Mars danes in jutri "čudno" pleše. Ustvarja meglo od zunaj in navznoter. Kot da si ne želiš priznati neke resnice ali pa iluzije o nečem ali nekom.

Malce je dobro biti pozoren te dni na predmete (ključi, torbice, očala, telefoni), da ne boste kje kaj pozabili. No, pa tudi na jezik, da ni prehiter, sploh s kakšnimi žaljivkami.

Partnerstvo je na udaru, kot da bi neka resnica želela na površje. Če je resnica, potem v redu. Če je mazanje oči in uma, potem nima smisla ne razprava in ne odnos.

Bistvo pa je, da ne pozabiš nase. In še ena zadeva je zelo pomembna; ne zapravljaj časa za neumnosti, nepotrebne zadeve, v katere se zatikaš. Živi, ker je vse minljivo. Tudi življenje, zato ga izkoristi in zadihaj s polnimi pljuči.

Sonja Šmit

Za dogovor o osebnih smernicah in kaj ti nosi 2020 pa me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo