Poletni Sensa vikend

3. 6. 2014
Deli
Poletni Sensa vikend

27. – 29. junij 2014, Hotel Apollo****, Portorož.

Poletni Sensa vikend smo času primerno umestili v mediteransko vzdušje na novo prenovljenega hotela Apollo v Portorožu, kjer vsaka soba nosi svojo zgodbo po značilnem mediteranskem zelišču - baziliki, rožmarinu, origanu. Ugodje mediteranske klime in dobre družbe bomo dopolnili še z izkušnjo zdrave in okusne sredozemske kulinarike.

Program Sensinega poletnega vikenda

PETEK:

Od 15:00

Prihod in prijava v hotelu Hotel Apollo**** – Terme & Wellness LifeClass

17:30 - 19:15

Ishmech s Kristino De Ventus

Ishmech ali ples brez forme je hitra in prijetna oblika sprostive po napornem tednu, ki bo umirila podivjani um in nas popeljala v stanje meditacije, bliže k svojemu notranjemu bitju. Ko telesu dovolimo, da se giblje popolnoma svobodno, brez kakršnih koli omejitev, se v njem zgodi eksplozija energije, meja med plesalcem in glasbo se zabriše.

19:15 - 20:30

Večerja

V hotelski restavraciji Herbae nam bodo pripravljali le zdrave mediteranske obroke.

21:00 - 22.30

Delavnica: Theta Healing z Edito Tomič

Theta Healing je revolucionarna tehnika zdravljena in meditacije, ki omogoča fizično, psihično in duhovno zdravljenje z usmerjenim namenom skozi enotno univerzalno energijo in Kreatorja. Ko se povežemo z Izvorom vsega, kar je, se naše možgansko valovanje samodejno prestavi v theta stanje zavesti. Skozi meditacijo Theta Healing nas bo popeljala Edita Tomič, certificirana učiteljica začetnega in nadaljevalnega seminarja ThetaHealinga.

V soboto in nedeljo vam bo Edita, ki je tudi grafologinja, na voljo za osebni posvet s pomočjo grafologije. Po želji vam bo razložila, kaj o vas samih izdaja vaš podpis.

SOBOTA:

6:45 - 8:30

Rebirthing s Tadejo Kern

Tehnika omogoča globoko raziskovanje samega sebe in preventivno deluje na naše zdravje, saj izboljšuje telesno in notranje počutje. Osnova tehnike je zavestno povezano dihanje, ki našemu dihu povrne prvobitno moč - poveže nas z življenjsko energijo, ki je večinoma neprebujena in neizkoriščena v nas. Izvajali bomo skupinski rebirthing, med katerim se med udeleženci ustvari energetska povezava, zato je lahko to še posebej močna izkušnja.

8:30 - 9:30

Zajtrk

10:00 - 11:00

O izkušnjah, ki smo jih doživeli med reberthingom, se bomo še dodatno pogovarjali s Tadejo Kern.

11:30 - 13:00

Delavnica aromaterapije z Melani Kovač: Poletna naravna zaščita in kozmetika, 1. del

Poletje je pred vrati in z njim vroči sončni dnevi, ki se jih že veselimo. Da bodo dopustniški dnevi še lepši in povsem varni pred nadlogami, ki jih ta letni čas prinaša, nam lahko pomaga aromaterapija in kvalitetna eterična olja Eteris. Na delavnici se bomo naučili, kako se lahko z modro uporabo aromaterapije zaščitimo pred njimi ali jih omilimo. V praktičnem delu delavnice bomo izdelali številne uporabne dišeče kozmetične izdelke.

13:00 - 14:00

Kosilo

16:00 - 18:30

Delavnica aromaterapije: Poletna naravna zaščita in kozmetika 2. del

19:00 - 20:00

Večerja

20:30 - 22:30

Predavanje: Spregledano poslanstvo spolnosti

Bridko je spoznanje, kako slabo smo poučeni o človeški spolnosti in kako malo osupljivih učinkov našega spolnega ognja si znamo zagotoviti z običajnim seksom. Spolni odnos, ki je bil nekoč veličastno dejanje, namenjeno doseganju telesno-duhovnega blagostanja in napredka, je nazadoval v dejanje za tešitev spolne sle in razplod po živalskem vzoru.

Predavatelj in publicist Zoran Železnikar, avtor knjige z enakim naslovom, bo odstrl na spolnost nov pogled in pojasnil, kako z energijo, ko jo zdaj nerazumno razmetavamo, napraviti iz sebe zdravega, vitalnega, ustvarjalnega in zadovoljnega človeka. Novo znanje o spolnosti prinaša premik na najbolj intimni človeški ravni in spreminja spolnost v praznik življenja, način za doživljanje sebe kot celostno bitje.

NEDELJA:

8:00 - 9:30

Zajtrk

10:00 - 13:00

Delavnica Ho'oponopono – čudežni proces odpuščanja s Tino Puncer

Ho'oponopono je starodavna havajska tehnika odpuščanja zamer, jeze ter občutka krivde, ki nas učinkovito poveže z univerzalno ljubeznijo ali božanskim v nas. Strup zamer in jeze nas razjeda od znotraj, kar se potem zrcali navzven skozi lastno nesrečo, depresijo in različne bolezni. Ko odpuščamo sebi in drugim, si povrnemo moč in energijo. Ste pripravljeni odpustiti in se odpovedati vlogi žrtve? Skozi triurni magični obred odpuščanja nas bo vodila Tina Puncer, terapevtka soulworka, ki je ta obred sama izkusila na Havajih. (Obširneje o Ho'oponopono laghko preberete v članku Povezani z univerzalno ljubeznijo na strani 66)

13:00

Kosilo

10:00 do 12:00

Odjava iz hotela

(Za potrebe vadbe prosimo, da udeleženci prinesejo s seboj blazino za jogo. Organizator si pridružuje pravico do spremembe programa.)

Cena celotnega paketa znaša 220 evrov.

Cena paketa vključuje:

•    2 prenočitvi v Hotelu Apollo****, LifeClass Hotels & Spa, s polnim penzionom,

•    uporabo bazena z enkratnim obiskom savne,

•    delavnice.

Doplačilo za enoposteljno sobo je 40 evrov.

Udeležba na posameznih delavnicah ni možna.

Prijave na: booking@lifeclass.net ali na tel. št.: 05 692 9001.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan