Prihaja MLAJ v BIKU: Naj vas ne bo strah teme!

V četrtek zjutraj, 23. aprila ob 04.26 uri, nastopi mlaj v biku. 

Prihaja MLAJ v BIKU: Naj vas ne bo strah teme! (foto: pixabay) pixabay
20. 4. 2020

Z mlajem v biku prihaja priložnost, da ustvarimo boljšo prihodnost. Da si zastavimo določen cilj in delamo majhne, a trdne korake proti željenemu. Ta čas je lahko odlična odskočna deska za nove zmage. Razmišljajte o tem, kaj lahko postanete? Kako se lahko razvijete naprej iz trenutne točke? V katero smer bi želeli iti? 

Nebo bo v teh dneh temno. A ne bojte se teme. Tema nam pomaga, da se usmerimo vase. Sprejmite temo. Je del življenja. Je dar kontrasta. Če bi imeli samo svetlobo, bi imeli neravnotežje! Za ravnotežje potrebujemo oboje.

Zato je tako pomembno, da na svoji poti občutimo tudi temno stran samega sebe - brez strahu, brez obsojanja, brez občutka krivde. Razvijanje ne pomeni, da temo odrivamo stran, pač pa pomeni, da jo sprejmemo. Rast pomeni popolno sprejmanje vsega - ne samo tistega, kar ti je všeč. Evolucija izhaja iz ravnotežja vseh energij. Na koncu pa ugotoviš, da niti ne gre za temo ali svetlobo, pač pa da je vse le igra rasti. 

In ko sedite sami s svojimi temnimi sencami, kaj vam te sporočajo? Morda se zdijo strašljive in povzročijo nevihto metuljev v vašem želodcu... Takrat se opomnite, da ste varni. Pogumni ste, če lahko sedite s svojimi najglobljimi strahovi in si jih priznate. Jih ne odrivate stran, jih ne zanikate, jih ne prekrivate. Pač pa raje spoznavate, kaj se skriva v ozadju anksioznosti ali nesigurnosti. To je nadvse pomemben del na poti zdravljenja.

V času mlaja identificirajte svoje strahove. Razgalite jih in si jih dovolite videti ter slišati. Morda si jih zapišete. Ko jih boste gledali na papirju boste videli, da niso tako vsemogočni.  

Ko se počutite razdvojeni in kaotični, polni dvomom in strahov, se poskušajte osredotočiti nase, na svoje cilje, ki vam dajejo motivacijo. 

Vsem nam je jasno, da živimo v časih izzivov. A trenutni kaos lahko razumemo kot začetek novega cikla, ki se počasi razprostira pred nami. Vsi plujemo skozi cikle sprememb. Tudi Uran, planet sprememb, je zelo aktiven v času tokratnega mlaja. 

Uran rad malce "preruka" stvari, da nas zbudi, njegovo bližino lahko zato občutimo kaotično in tudi žalostno. Poleg Urana pa imamo tudi aktiven Saturn. Uran želi spremembo, Saturn pa ima rad tradicijo preteklosti. Navidezno nasprotne energije. Morda tudi v sebi zaznamo in občutimo to dualnost, morda jo vidimo v svetu. 

Te navidezno nasprotujoče energije imajo smisel. Niso tukaj z namenom, da bi se bojevale. Pomembno je, da prepoznamo svojo preteklost in darove, ki smo jih prejeli, hkrati pa je pomemebno, da gremo naprej v spremembo. Iz preteklosti črpamo modrost in vodila, zato da spremenimo svojo pot v sedanjosti in gremo v lepšo prihodnost. 

Naj v času mlaja vaše celotno telo in duha prevzame vibracija upanja.

Vir: foreverconscious.com

Poglejte si še: Kaj je dobro početi v času mlaja

in Sensa INTERVJUJI v brezplačni e-knjigi