Ste začutili klic nadangela Metatrona? Dovolite, da vam pomaga

Nadangel Metatron je eden izmed najbolj mogočnih nadangelov med vsemi, ki sodelujejo s planetom Zemlja in ljudmi.

Ste začutili klic nadangela Metatrona? Dovolite, da vam pomaga (foto: Istockphoto) Istockphoto
16. 3. 2021

Služi Stvarniku in prenaša „navodila“ iz samega Izvora vsem preostalim angelom in nadangelom. Je edini nadangel, ki mu je dovoljeno „pogledati“ neposredno v svetlobo iz Izvora. Metatron je zato tudi sokreator svetlobe, ki jo prejemamo v našem Univerzumu, neposredno iz Centralnega sonca.

Nadangel Metatron je povezan z Egiptom, Atlantisom in Lemurijo. Že v tistih časih je prebivalcem pomagal doseči njihov najvišji potencial, kar seveda dela tudi danes – nam ljudem pomaga, da se povežemo z najvišjo zavestjo in z njo tudi delujemo. Zato … ko ste zares pripravljeni na transformacijo ali ste poklicani, da pomagate Zemlji in ljudem, se z vami poveže Nadangel Metatron.

NADANGEL METATRON ORKESTRIRA MASOVNA ZBIRANJA ZA NAJVIŠJE DOBRO PLANETA

Nosi najglobljo Božansko Modrost in Božansko znanje. Bil je soustvarjalec naše prelepe izvorne Zemlje. Je tudi kreator in nosilec svetlobe in svetlobnih kod v našem Univerzumu, svetlobo na Zemljo prinaša neposredno iz Centralnega sonca in iz Izvora. Usmerja in orkestrira množična povezovanja ljudi za zdravljenje Zemlje, prav tako povezuje ljudi, ki so pripravljeni delovati v najvišje dobro našega planeta, vsega in vseh. Nosi 5D-svetlobne kode.

Pomaga pri vstajenju planeta Zemlja in ljudem. Skrbi, da se znajdemo na pravem mestu ob pravem času ter s pravimi ljudmi.

Nadangel Metatron oddaja kvalitete, kot so predanost, modrost, disciplina, in se bo „oglasil“ in s svojo prisotnostjo pomagal vsakemu, ki je predan in vztrajen na svoji duhovni poti ter želi pomagati pri dvigu vibracije planeta (sebi in drugim).

Njegova energija je na frekvenci od zlate do oranžne – kot svetloba sonca. Njegov „twin falme“ je Seraphina Seraphin, ki skrbi za razvoj 12. čakre – zvezdna vrata. Ta čakra se nahaja približno 30 cm nad vašo glavo in nosi najvišjo frekvenco duhovne energije, ki je trenutno človeku dostopna na Zemlji oz. v času fizične inkarnacije. Ta čakra predstavlja vhod do Izvora.

Šele ko so naše spodnje čakre pripravljene (prečiščene in dovolj visokih frekvenc), se ta čakra odpre in lahko začnemo dostopati do čiste Božanske energije in jo kanalizirati skozi čakro dušna zvezda do vseh naslednjih čaker navzdol.

Ko se naša zvezdna vrata aktivirajo, to ustvari povezavo do našega dušnega doma (iz kjer prihajamo) in ta povezava skrbi, da prejemamo najboljšo možno energijo, ki jo potrebujemo za svoj duhovni razvoj na Zemlji.

Baza Nadangela Metatrona je nad Luxorjem v Egiptu in je za vstajenje Zemlje izrednega pomena.

STE ZAČUTILI KLIC NADANGELA METATRONA?

Vabljeni na individualno seanso z mogočnim Nadangelom Metaronom. Prijavite se lahko TU

Napisala Mojca Koprivnikar

Več o njenem delu lahko najdete na spletni strani www.mojcakoprivnikar.si ali ji sledite na Facebooku (https://www.facebook.com/lalunaakademija).

Certificirana Angelska učiteljica in učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light), profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS in Eternal Light ®Healer ter vzgojiteljica predšolskih otrok