Svetlobni vodnik svetuje: Čas je, da zaživimo v čistejši frekvenci

Marec je mesec povezovanja, nikar ne pozabimo. Tudi narava nas kliče, da se še bolj povežemo z njo, jo začutimo, vsrkamo njeno esenco.

Svetlobni vodnik svetuje: Čas je, da zaživimo v čistejši frekvenci (foto: profimedia) profimedia
28. 3. 2017

Če dobro pogledamo rastline, travo, drevesa, vse kar v teh dneh cveti in raste, nam hitro postane jasno, da se naše telo želi povezati z naravnimi danostmi. Prisluhnimo mu. Prisluhnimo glasu v nas.

V prihajajočem intervalu se za nas odpira priložnost, portal blagostanja, portal ljubezni in topline. Kako stopiti v kontakt s portalom? Kako komunicirati z njim? Kako od njega prejeti, to, kar nam ponuja? Vsak izmed nas naj odkrije svoj način komuniciranja preko svojih čutov in preko najvišje inteligence, ki se nahaja v srcu. Zaupajmo, da smo pri odkrivanju teh naših senzorjev vodeni, prepričajmo se, da je naš namen delovanje v najvišje dobro skupnosti. Ko se povezujemo z energijo in spoznavamo način, kako z nami komunicira, moramo biti še posebej nežni do sebe, v sebi moramo poiskati vso ljubezen, ki jo premoremo in jo izkazati prvenstveno sebi. To se na prvi pogled zdi enostavno in lahko, pa običajno ni tako. Ko smo postavljeni pred dejstvo, da je čas, da ljubezen v brezpogojni obliki začnemo izkazovati sebi, se nam običajno zatakne zelo kmalu. Imamo izziv. Naj vas opogumim in razveselim, da je čas izjemno primeren, da se s tem izzivom soočimo. Začnemo novo poglavje v svojem življenju.
Čas je, da se povzdignemo naprej in zaživimo v čistejši frekvenci in v odnosu do sebe, do sveta.
Ko občutimo brezpogojno ljubezen do sebe, ki se pretaka skozi naše srce, takrat smo odprti za neskončno morje obilja. Z nežnostjo se zazrimo vase in se vprašajmo: "Kam želim, kaj mi pomeni obilje?" Začutimo to. Občutenje poskusimo ubesediti in ga zapišimo - ob tem, ko pišemo, pa gojimo občutenje in vztrajajmo v tem, da je že realno, da se nam vse to dogaja v tem trenutku. Oooo, kakšna radost!
Vzemite si čas zase in za srčne radosti - ODPRITE SVOJE SRCE, NAJ SE UGLASI Z MELODIJO NARAVE - NAJ NA NOVO ZAŽIVI.

Srčno in pogumno na poti!  

PODPORNI INTERVAL  -  28. do 30. MAREC

​ODPIRAM SE NOVIM SPOZNANJEM O SEBI - ODPIRAM SE BLAGOSTANJU, KI PRIHAJA V MOJE ŽIVLJENJE.

Zavedam se, da prihaja v moje življenje tisto, kar je v tem trenutku najbolj primerno zame. Zavedam se, da mi pripada obilje. Odpiram se toku energije, ki me preobraža in napaja z novim. Pripravljen/a sem popustiti in odpustiti vse, kar me veže na star način delovanja. Odpiram se novemu načinu, odpiram se novemu znanju, ki me uči, kako delovati drugače. Prehajam na novo vibracijo, prehajam v stanje večje pretočnosti, prehajam v stanje obilja.

Zavedam se, da mi pripada obilje. 

V marcu sta čas in prostor podprta za tiste, ki bodo odprtih oči in izostrenih čutov. Vsak od nas je nagovorjen, da odpre svoje čute in preko njih začne proces zavestne komunikacije.

Objemam te z ljubeznijo in veseljem!

Ker te imam rada .... KLIK ❤

Z ljubeznijo, Ana Kolenc

Svetloba/AnaCordum