TELEPATIJA: To so znaki, da imate z nekom telepatsko vez

Telepatska povezanost med dvema osebama je čudovit življenjski čudež.

TELEPATIJA: To so znaki, da imate z nekom telepatsko vez (foto: pixabay) pixabay
30. 4. 2021

Občutite kdaj nerazložljivo (mentalno) povezanost z nekom, čeprav ta oseba ni v vaši bližini? Ali pa se z nekom lahko povežete in pogovarjate brez da bi v resnici govorili? 

Ko se med dvema osebama vzpostavi telepatska vez, se lahko povežeta drug z drugim tudi preko vseh oceanov. 

Prisotnost nekoga lahko občutimo kjerkoli in kadarkoli. 

Človeški možgani so sposobni ustvarjati čudeže. Eden od teh čudežev je telepatija. Telepatija preseže koncepte časa in prostora in omogoča komunikacijo brez kontakta in brez verbalne komunikacije. 

Če z nekom delite telepatsko vez, potem boste verjetno naleteli na takšne znake:

- Ne potrebujete, da vam nekdo na dolgo in široko obrazloži, kako se počuti, saj ga začutite. Zelo jasno vam je, kaj ta oseba misli in kako se počuti, če tudi tega ne pove na glas. 

- Ko je nekdo od vaših bližnjih v nevarnosti ali se mu dogaja nekaj pomembnega, boste to začutili. Lahko občutite tudi strah ali pa bolečino nekoga drugega. 

- Tišina z nekom je lahko polna ljubezni. 

- Nekdo vam daje občutek varnosti. Tudi ko ste v neprijetnih situacijah, začutite prisotnost nekoga, čeprav ta oseba ni fizično ob vas. 

Takšne občutke lahko pripišemo telepatiji. 

Če so človeški možgani sposobni telepatije, zamislite si, kaj vse bi lahko človek storil, če bi se zavedal svoje prave moči in koristil svoje mentalne sposobnosti za najvišje dobro? 

Val ljubezni in sočutja bi lahko preplavil celoten planet. 

povzeto po: oazaznanja