Prihaja Venera v škorpijonu

 
Venera se bo 8. oktobra začela gibati v znamenju škorpijona, zato se na področju čustev, ljubezni in lepote pripravite na strastne situacije. Ta vpliv bo trajal do 1. novembra.

Prihaja Venera v škorpijonu (foto: unsplash) unsplash
7. 10. 2019

VENERA V ŠKORPIJONU PREBUJA VAŠO STRAST

Venera lahko v tej poziciji sicer povzroči nekaj težav pri ustvarjanju srečnega odnosa in gradnji finančne stabilnosti, po drugi strani pa vam daje moč, da se premaknete iz mrtve točke in zaživite bolj polno.

Narava škorpijona, po katerem se bo Venera sprehajala v tem obdobju, je popolnoma drugačna od narave Venere in zato ne more izkoristiti svoje polne moči. Njen tok energij lahko primerjamo s situacijo, ko potujemo po državi, ki je ne poznamo in se tam ne počutimo varno. Ne govorimo jezika, ki se uporablja v tej državi, o kulturi tega kraja ne vemo ničesar in zaradi nekega razloga se ne počutimo sproščeno. Intuitivno zaznavanje nas v času tega vpliva vodi k temu, da se navadimo na sedanje situacije in jih sprejmemo.

Zavedati se morate, da je življenje lepo in enostavno. Če želite v času Venere v znamenju škorpijona nekaj doseči, se vam ni treba boriti z odvečnimi ovirami. Trdo delajte na svojih ciljih in kmalu boste zaznali dobre rezultate vašega truda.

Ko je Venera v tej poziciji, prihajajo neskladne energije, zato se morate najprej naučiti pravil, ki jih postavlja in poiskati način, kako se izraziti. Potrebnega bo veliko potrpljenja in trdega dela, da poiščete zase najbolj ustrezen način.

Venera v škorpijonu se bo dotaknila lepote, harmonije, kulture, umetnosti, ljubezni, erotičnega življenja, odnosov, sporazumov, zavezništva, užitkov ter materialnih dobrin. Temne strani tega vpliva pa so nečimrnost, lenoba, površnost, hedonizem, pomanjkanje dobrega okusa in pomanjkanje neposrednega izražanja.

Pripravite se in se odprite energijam. V tem primeru lahko pričakujete vztrajnost, pogum, potrpežljivost, močna čustva in sposobnost obvladovanja v ekstremnih situacijah. Znamenje škorpijona je povezano tudi s poglobljeno psihološko analizo in s strastjo do odkrivanja skrivnosti. Lahko pa se srečate z maščevalnostjo, ljubosumjem, tveganji, strahom pred izdajo in strahom pred izgubo materialnih dobrin.

Na področju ljubezni Venera v Škorpijonu prinaša ogromno strasti. Potrebovali boste močna čustva ter psihološko in duhovno povezanost v odnosu. Zmenki bodo zanimivi, polni nenavadnih predlogov in se zaključili v erotični smeri.

Če boste začeli v življenju dvomiti, boste nujno potrebovali razlago in sicer takšno, da vas bo prepričala.

Kar zadeva finančne zadeve, v tem obdobju, ne boste najbolj zadovoljni s tem, kar imate, čeprav vam niti ne bo šlo tako slabo. Nenehno se boste trudili zaslužiti več denarja, kar lahko vodi v deloholizem, obsesivno varčevanje v težkih časih in prekomerno finančno tveganje. Denarja v tem času ne boste posojali, saj se boste bali, da ga ne bi dobili nazaj. Prav tako vas bo strah, da bi kdo z vami lahko manipuliral, zato boste ves čas preverjali, ali je določena oseba zaupanja vredna.

Na področju umetnosti bodo v ospredje stopili temna, potlačena čustva, skrivnosti in psihološka globina. Želeli boste presegati družbene tabuje. Spremljal vas bo poseben, čaroben in skrivnosten osebni čar.

Škorpijon je tudi znak preobrazbe, zato lahko povezovanje s partnerjem postane močno poglobljena zadeva, vaš cilj pa bo da sta si čim bližje.

Občutki, ki jih imate do drugih, bodo močnejši, zato bodite pozorni na ljubosumje ali posesivnost.

Zagotovo se bo v tem času povečal vaš libido, saj se Venera premika skozi enega najbolj čutnih znakov v zodiaku. Čas, preživet v spalnici, bo nepozaben, saj lahko telo in dušo prepletete s partnerjem.

Narava Venere v Škorpijonu je prestopiti čustvene meje in si bolj podrobno ogledati svoje odnose.

Kljub intenzivnosti energij je to odličen čas za izboljšanje spolnosti, pridobivanje občutka moči in odstranjevanje nepoštenih ljudi iz vašega življenja.

Pripravil: Horoskop.si

13 dobrih in slabih lastnosti škorpijona

ali Katerih 7 lekcij morate osvojti to jesen?
 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri