Vabilo na BREZPLAČNO delavnico, ki bo spremenila vaše življenje in počutje

6. 3. 2023
Deli

Master trener nevrolingvističnega programiranja dr. Aleksander Šinigoj, ki velja za najboljšega hipnotizerja, vabi na brezplačno online delavnico, ki bo marsikateremu posamezniku spremenila življenje.

VABILO

Na brezplačno online delavnico Coaching Diploma se lahko prijavite TUKAJ. Pohitite in si zagotovite svoje mesto na brezplačni delavnici.
Delavnica bo potekala 4 dni, vsak dan od 20.00 do 21.30. 
Skupaj kar 6 ur, povsem brezplačno.

Sreda, 15. marec 2023, ob 20.00: Priložnost coachinga, mentoriranja, svetovanja 

Na prvi brezplačni delavnici boste izvedeli, kakšne priložnosti danes prinaša coaching, kaj je sploh razlika med coachingom, mentoriranjem, svetovanjem, terapijo itd. Spoznali boste, kaj so prednosti coachinga in katera vprašanja so dobra, katera slaba ter katerega vprašanja ne smete postavljati, če želite doseči spremembo v sogovorniku ali v sebi.

Četrtek, 16. marec 2023, ob 20.00: Struktura coaching srečanja

Na drugi brezplačni delavnici boste spoznali, kakšno preobrazbo boste dosegli pri sebi in drugih s pomočjo coachinga. Izvedeli boste, kako se pripraviti na coaching srečanje, kakšni so konkretni koraki, ki jih je potrebno izvesti, da s pomočjo coaching orodij in znanj pomagate sogovorniku, kako meriti uspešnost coachinga in doseganja želenih rezultatov.

Ponedeljek, 20. marec 2023, ob 20.00: Izbira coaching niše in praktična uporaba coachinga v vsakdanjem življenju


Na tretji brezplačni delavnici boste spoznali, kaj pomeni postati coach, kako bi se počutili, če bi bili del ene najhitreje rastočih industrij na svetu, kakšne niše so na voljo in kako se lahko kot coachi pozicionirate pri svojemu delu, kako lahko v določenih situacijah uporabite coaching in kakšna je lahko posledica novega načina komunikacije, ko uporabite coaching v svojem vsakadanjem življenju.

Sreda, 22. marec 2023, ob 20.00: Doseganje ciljev in rezultatov s coachem

Rezultati so ključ do uspešnega coachinga. Četrti dan brezplačne delavnice Coaching Diploma je tako usmerjen v doseganje ciljev in rezultatov s coachingom. Izvedeli boste, kako lahko s coachingom naredite preboj na področju financ, kariere, partnerstva, zdravja, osebne in poslovne rasti, na katere vroče gumbe morate pritisniti kot coachi, mentorji, svetovalci, da pride do želenega rezultata.

V klepetu je dr. Šinigoj razložil celoten proces coachinga, komu je namenjen in kaj so pravzaprav dobra vprašanja. 

V pogovoru boste izvedeli:

-       Kaj je coaching?

-       Kdo je coach in kakšno je njegovo poslanstvo?

-       Kakšna znanja potrebuje dober coach?

-       Kdo so naravni coachi?

-       Katere so prednosti coachinga?

-       Kakšna je razlika med dobrimi in slabimi vprašanji?

Coaching je ena najhitreje rastočih industrij v svetu in pri nas. Coaching je proces postavljanja dobrih vprašanj, skozi katera si lahko posameznik spremeni svoj pogled na svet.

Dejstvo je, da zasebno in karierno življenje ne moremo ločiti. »To, kar se dogaja doma, prenašamo v delovno okolje ter obratno. Uravnoteženost enega in drugega je koristna in coach jo spodbuja ter pomaga izboljšati,« še doda dr. Šinigoj.

Vljudno vabljeni k poslušanju!

VIDEO: Intervju s slovenskim hipnotizerjem številka 1 - dr. Aleksander Šinigoj