Življenje nas vodi skozi različne bavbave (mag. Sabina Žakelj Pediček)

Kadar prideš v stik z neko travmo, ki je že zrela, da pokuka iz teme, pride situacija, ko jo iz nezavednega spravimo na zavedno raven. V bistvu ne vemo, kakšen bavbav je spodaj. A življenje nas vodi točno skozi te bavbave. 

Življenje nas vodi skozi različne bavbave (mag. Sabina Žakelj Pediček) (foto: shutterstock) shutterstock
23. 3. 2023

VIDEO:

'Bavbav' ne bo šel nikamor, skozi različne situacije bo prišel in začel s tabo plesati, izvajati aikido, karkoli mu boš pač v danem trenutku ponudil. 

Vabljeni k poslušanju podkasta Modra soba 

V podkastu govorimo o tem kako se naše bolečine in čustvene travme izražajo skozi intimno komunikacijo, kaj je intima in s kom jo lahko čutimo; zakaj je komunikacija v intimnih odnosih bolj eksplozivna; kako biti v intimni komunikaciji iskren s sabo in z drugim brez da poškoduješ sebe in drugega oz. si lahko dopustiš, da se zgodi tudi to; kako si dovoliti ranljivost in hkrati ohraniti svojo moč.

Z gostjo mag. Sabino Žakelj Pediček, komunikologinjo, projektno menedžerko, mentorico in predavateljico sta se pogovarjali Metka Kuhar, profesorica socialne psihologije, predavateljica, raziskovalka in terapevtka, dejavna v okviru Univerze v Ljubljani, Metta.si in Mudita inštituta in Karima Valentina Hočevar, terapevtka in vodja izkustvenih seminarjev v okviru Centra Hočevar in Mudita inštituta ter članica mednarodnih učiteljskih timov (NARM in Kraniosakralna resonanca) 

Vas zanima tudi: