Sensa HOLISTIČNI vikend z dr. Dejanom Jaričem od 7. do 9. oktobra 2022

Tema našega oktobrskega odmika je ENOST UMA in SRCA - povezava moderne znanosti in duhovnosti. Potekal bo v prijetnem ambientu Bohinj Eco Hotela od 7. do 9. 10. 2022. 

Sensa HOLISTIČNI vikend z dr. Dejanom Jaričem od 7. do 9. oktobra 2022 (foto: profimedia) profimedia
14. 9. 2022

Z nami bo dr. Dejan Jarič, zdravnik klasične medicine, ki je svoje znanje nadgradil s holistično znanostjo in napredno transpersonalno psihoterapijo. Z različnimi naprednimi tehnikami in metodami nas bo vodil k ozveščanju in preseganju vzorcev vedenja, ki nas omejujejo. Odkrivali bomo globine srca, da bi lahko začeli delovati iz resničnega jaza, kar je temelj za srečno, radostno in izpolnjeno življenje tukaj in sedaj. 

Šele ko zares temeljito očistimo svoje mentalno-čustveno telo, lahko pridemo v globlji stik sami s seboj. Seznanili se bomo s številnimi učinkovitimi pristopi, ki nam bodo pomagali opustiti strahove, jezo, različne zamere, žalost, bolečino in druga nizkovibrirajoča čustva, ki nas ovirajo na poti do bolj srečnega in radostnega življenja. Povezali bomo um z modrostjo srca in izvajali močne transformacijske tehnike ter meditacije za odpiranje Srca.

Transformacije in integracije novega zavedanja bomo izvajali tudi v naravi (odvisno od vremena). Obiskali bomo močne energijske točke, kjer se bomo povezovali z Materjo Zemljo in s Srcem v Enosti vsega obstoja.

Živimo v času, v katerem imamo veliko priložnost, da se osvobodimo na vseh ravneh bivanja (mentalnem, čustvenem, fizičnem in duhovnem). Dana nam je priložnost, da izpustimo tisočletja trajajoče rane, globoke travme in omejujoča prepričanja in v sebi ponovno obudimo svetost Življenja. Čas je, da se prepoznamo kot božanska bitja, polna Ljubezni in Luči. Čas je, da povrnemo zaupanje svoji Duši in Duhu in se zlijemo z Izvorno energijo nazaj v svoj edini pravi Dom. 

Pogoj za to je trdna odločitev za spremembo, popolna predaja čudežu Življenja in prevzem odgovornosti za svoje življenje. Mogoče je vse, kajti v sebi nosimo neomejene potenciale za srečno, radostno in izpolnjeno življenje, polno obilja. 

Pridružite se nam na tem izjemnem popotovanju v lastne globine, nazaj domov!

PROGRAM

PETEK

17:30-19:00

Uvodni krog. Kratka razlaga kognitivne nevroznanosti, epigenetike, celostnega pogleda na zdravje človeka. Uvodna meditacija s srčno namero za ves vikend.

19:00-20:00

Večerja

20:30-22:00

Vzpostavljanje stika na subtilnem in kavzalnem transpersonalnem nivoju Zavesti. Podelitev izkušenj v diadah.

SOBOTA

7.00 do 8.00

Jutranja meditacija, dihalne vaje, izražanje srčne namere za ta dan in energetske vaje "Crazy excercize"

8.00 do 9.00 

Zajtrk

10.00 do 12.00

Sprehod v naravi, stik z energetskimi točkami in transformacijske meditacije opuščanja škodljivih vzorcev in čustev. 

12:00 do 13:00

Kosilo

Čas za obisk savne ali bazena. Po želji izlet do korit Mostnice. Čudovit 2-urni sprehod iz Stare Fužine ob koritih potoka Mostnice. 

16:30 do 19:00

Osnove kognitivne, humanistične in transpersonalne psihologije in psihoterapije kot orodja za pomoč pri preseganju omejujočih vzorcev mentalno-čustvenega telesa. Kako si lahko z ozaveščanjem, soočanjem in poglabljanjem zavedanja pomagamo pri napredku v vsakdanjem življenju. Delo v parih. 

19:00-20:00

Večerja

20:30 do 22:00

Krog sočutja, Sufi ples, izražanje doživetij, tehnika gledanja v oči in meditacija stanja Enosti.

NEDELJA

7.00 do 8.00

Jutranje razgibalne vaje in meditacija Stika globine Srca.

8.00 do 9.00 

Zajtrk

10.00 do 12.00 

Zaključek, podelitev izkušenj in energetsko globinsko zdravljenje iz kvantnega Enotnega polja.

12.00 do 13.00 

Kosilo in odjava iz hotela 

O izvajalcu 

Dejan Jarič je dr.med., transpersonalni psihoterapevt, PhD kandidat holistične, integrativne medicine, predavatelj in napredni trener za osebni in duhovni razvoj; dejanjaric.com

Foto: Dejan v družbi Brucea Liptona

Preberite tudi intervju z Dejanom Jaričem: Izkušnja Enosti me je močno spremenila 

Potrebščine: S seboj prinesite: udobna oblačila, beležnico in pisalo, blazino za sedenje, blazino za jogo (armafleks), odejo, blazinico za oči.

PRIJAVA

Cena celotnega paketa je 290 evrov. Vključuje dve prenočitvi v Bohinj ECO Hotelu ***** s polnim penzionom, uporabo bazena, enkratnim vstopom v savne in na delavnice. Doplačilo za enoposteljno sobo: 40 evrov. Doplačilo za sobo z balkonom je 10 evrov na osebo na dan. Prijave po telefonu 08 200 41 40 ali po e-pošti booking@bohinj-eco-hotel.si. Število udeležencev je omejeno.