Sensa vikend v MARCU: NAJ ME VODI MOJA DUŠA (Soul Reading z Manico Žmauc)

14. 2. 2024
Deli
Sensa vikend v MARCU: NAJ ME VODI MOJA DUŠA (Soul Reading z Manico Žmauc) (foto: shutterstock)
shutterstock

Pridružite se nam na marčevskem Sensa vikendu Naj me vodi moja duša z intuitivno empatinjo Manico Žmavc in holistično terapevtko Božico Županić.

Bohinj ECO Hotel - med 8. in 10. marcem 2024.

Podarite si vikend, v katerem bomo stopili iz utesnjujočega okvirja vsakdanjega ritma in napornih življenjskih vlog v čudovite globine svoje pristne, notranje identitete. Intuitivna empatinja in medijka Manica Žmauc nas bo ob podpori in asistenci holistične terapevtke Božice Županić pozorno in ljubeče vodila skozi plasti naših potencialov, da bomo lahko začutili in ozavestili neizmerno lepoto, milost in moč, ki je znotraj nas. Potovali bomo k duši, neskončnemu miru, razumevanju in sprejemanju. Čaka nas nepozabna izkušnja, ki bo oplemenitila in nadgradila naš vsakdan.

Poleg tridnevne skupinske izkustvene delavnice je udeležencem na voljo tudi 15-minutni individualni posvet, na katerem lahko z Manico svoji duši postavite direktno vprašanje ali z Božico prejmete kratek zdravilni tretma.

Preberite intervju z Manico Žmauc in Božico Županić TUKAJ

PROGRAM

PETEK, 8. marca 2024

17.30–19.00 Odložim – uvodno vodeno poglabljanje

Začeli bomo z odlaganjem svoje običajne osebnosti, osebnih, poklicnih in socialnih vlog, čustvenih in miselnih navad, običajnega doživljanja sebe in sveta. Pozornost bomo obrnili navznoter, k sebi.

19.00–20.00 Večerja

21.00–22.00 Duša, povej (individualno branje duše/tretma)

SOBOTA, 9. marca 2024

8.00–9.00 Zajtrk

9.00–10.00 Duša, povej (individualno branje duše/tretma)

10.00–11.45 Zgodbe in barve moje duše

Vsaka duša nosi v sebi nešteto raznolikih zgodb, ki jih je živela v določenem telesu, času in prostoru. V čutenje in zavedanje bomo povabili zgodbe, ki jih v tem življenju najbolj potrebujete, ker vas lahko največ naučijo in vam podarijo največ razumevanja, zaupanja in blagostanja.

12.00–13.00 Kosilo

13.00–15.00 Čas za obisk savne ali bazena. Po želji izlet do korit Mostnice. Čudovit dveurni sprehod iz Stare Fužine ob koritih potoka Mostnice.

15.00–16.00 Duša, povej (individualno branje duše/tretma)

16.00–18.45 Moji dušni živalski vodniki. Ritem moje duše – obred z bobnom

Dušno potovanje bomo poglobili z obiskom naših živalskih vodnikov, ki neposredno aktivirajo našo intuitivno, čutno modrost in moč. Ob Božičinem bobnu se bo naša duša oglasila in izrazila v svojem prelepem, povsem samosvojem in mogočnem ritmu.

19.00–20.00 Večerja

21.00–22.00 Duša, povej (individualno branje duše/tretma)

NEDELJA, 10. marca 2024

8.00–9.00 Zajtrk

9.00–10.00 Duša, povej (individualno branje duše/tretma)

10.00–12.00 Prizemljim in uravnovesim

Prebujene vtise, uvide in občutke bomo povzeli in uredili v izkušnjo globokega stika s seboj ter jo kot dragoceno popotnico nesli v svoj običajni svet. Spodbudila in podprla nas bo, da se bomo k svoji duši obračali ob vsakdanjih izzivih in vprašanjih. Saj imamo tisto, kar najbolj iščemo in potrebujemo, vedno v sebi.

12.00 Kosilo

Manica Žmauc

je univerzitetna diplomirana pedagoginja in profesorica sociologije, predavateljica, avtorica, empatinja in medijka.

Kot samostojna svetovalka za osebnostno rast in profesionalni razvoj že trideset let pripravlja in izvaja avtorske izobraževalne, svetovalne ter terapevtske programe za pedagoške delavce, zdravnike, psihologe, podjetnike, umetnike, športnike in druge strokovne profile. Je višješolska predavateljica več strokovnih predmetov, predava laični in strokovni javnosti, objavlja v strokovnih in poljudnih publikacijah ter vodi specializirane izobraževalne projekte v domačih in tujih poslovnih okoljih.

Programi so plod njene osebnostne, profesionalne in duhovne rasti ter permanentnega interdisciplinarnega študija, od spoznavanja telesa v srednji zdravstveni šoli in izredni praksi v fizioterapiji, ginekologiji ter intenzivni negi, humanističnega študija na Filozofski fakulteti in podiplomskega študija odnosov ter psihoterapevtskih pristopov do urjenja senzitivnosti, empatije in jasnovidnosti ter učenja holističnih tehnik pri priznanih mojstrih v tujini.

Leta 2019 je napisala LIBRO, pripoved o duši in za dušo, ki spodbuja k osebnostni rasti in odpira vrata zavedanja. Zadnja leta se večinoma posveča seansam branja duše in kanaliziranim skupinskim dogodkom.

"Pomagam vam, da razvijete ljubeč odnos do sebe in zaživite pristno, radostno in ozaveščeno osebno ter profesionalno življenje. Spodbujam in vodim vas, da prepoznate, začutite in aktivirate svojo avtentično identiteto, notranjo moč in modrost."

Božica Županić

je holistična terapevtka iz Istre, rojena v Varaždinu. V Chironu v Grožnjanu organizira in izvaja skupinske seminarje in individualne terapije za kakovostnejše življenje in boljše zdravje.

Njeno poslanstvo je vzpostavljanje ravnovesja – tako pri sebi kot pri delu s klienti. Dvajset let izkušenj in uvidov, izvedenih v več kot 4000 svetovanjih in tretmajih, temelji na njeni edinstveni energiji in intuitivnem, individualnem ter integrativnem pristopu.

Božica je usposobljena za klasično, energetsko in refleksno masažo, kraniosakralno terapijo četrte stopnje, bioenergetsko terapijo po Domančiću, akupresuro, kristaloterapijo, moksibustijo in energijsko delo, tehniko Access Bars, psihologijo za terapevte, numerologijo, astrologijo in tarot, šamanizem in iniciacijo Munay Ki.

"Dopustite si stopiti na potovanje k iskrenosti, jasnosti in ravnovesju. Ljubeče dobrodošli."

PRIJAVA

Cena celotnega paketa je 350 evrov. Vključuje dve prenočitvi v Bohinj ECO Hotelu **** s polnim penzionom, uporabo bazena, enkratnim vstopom v savne in na delavnice. Doplačilo za enoposteljno sobo je 40 evrov. Doplačilo za sobo z balkonom je 10 evrov na osebo na dan.

Število udeležencev je omejeno.

NAVODILA ZA REZERVACIJO:

Rezervacije so preko maila mice@2864.si.

V primeru težav pokličite na telefonsko številko 08 200 41 40 ali pošljite elektronsko sporočilo na booking@bohinj-eco-hotel.si.

Preberite tudi:

Novo na Metroplay: Žiga X Gombač: "Mene tek pomirja, daje mi dodatne zorne kote razmišljanja"