Kako ugotovimo, ali nas VESOLJE pri poslu PODPIRA?

Silva - Srebrna Puščica tokrat o delu in zaupanju v višjo podporo. 

Kako ugotovimo, ali nas VESOLJE pri poslu PODPIRA? (foto: profimedia) profimedia
1. 2. 2021

Govorimo seveda o poslu, ki ga ne delamo zato, ker bi ga morali, ampak zato, ker ne moremo, da ga ne bi. Kakor žolna, ki ne more, da ne bi trkala po deblu, kajti to je njena osnovna narava. Njej je logično, da bo tam hrana, zato ne trka niti najmanj preračunljivo.

Stvarstvo poplača vsakemu živemu bitju, ki za vsako ceno izraža prvinsko naravo, ki ne prihaja iz ega.

A nas podpira, se vprašamo šele, ko izpolnimo prvo točko, in sicer to, da nas ni strah oznaniti svetu, kaj znamo, v kaj verjamemo in kako lahko pomagamo. Če si tega ne upamo, nam niti celo vesolje ne more pomagati, z vso njegovo podporo.
A nas podpira, je čisto individualno odkritje. Matematika dejavnosti, ki bi jo tako in tako delali tudi zastonj, presega zemeljsko logiko.

Ne rečem, da je poslovni načrt brez pomena. Brez pomena je, če je to edino, kar imamo. Temelj je zgodba oz. tisto kar delamo zato, ker smo izpolnjeni, ko s svojim darom lahko doprinesemo skupnosti in si to želimo početi na polno, ne samo takrat, ko imamo slučajno čas ali da si ga moramo celo utrgati od nečesa drugega, morda celo od spanja.

Kako torej prepoznati pravi čas in zadostno podporo od zgoraj, da si upamo na svojo pot, prepričani, da od tega lahko živimo?

Tako kot metulj spozna, da se lahko zanese na svoja krila, ko ga k temu spodbudi nekaj večjega, kar je v njem.

Tisto "večje", kar je v nas, ne govori z besedami. Besede smo si izmislili ljudje in so najslabši približek za resnico. Stvarstvo govori brez ust ali pa nam kot znamenja nastavlja besede nekoga drugega.

V bistvu komaj čaka, da prepozna, kateri jezik razumemo, da lahko komunicira z nami.

Ko se uskladimo z namenom, zaradi katerega smo na svetu in nam je jasno, kaj je naša osnovna narava, je na neki točki pač potreben skok zaupanja. Šele potem se prikaže znamenje. Če ga hočemo prej, že takoj pokažemo, da smo na svojo pot pripravljeni stopiti samo pogojno.

Moje podjetje ima rojstni dan 7. julija, kar je tudi rojstni dan mojega pokojnega očeta. Tega sploh nisem planirala, ampak se je zgodilo po na-ključ-ju. Zame osebno dovolj verodostojen znak podpore od zgoraj.

Imaš tudi Ti kakšno podobno zgodbo?

(se nadaljuje)
Stvarstvo Vas Živi.

Silva - Srebrna Puščica