Katera znamenja bodo najbolj pod vplivom MLAJA?

19. 3. 2023
Deli
Katera znamenja bodo najbolj pod vplivom MLAJA? (foto: shutterstock)
shutterstock

V torek, 21. marca, nas čaka lunin mlaj. Poglejmo si, na koga bo lahko najbolj močno vplival. 

Lunin cikel je poln vzponov in padcev, vendar je pomemben vsak del procesa. In če ste eno od horoskopskih znamenj, na katere vpliva mlaj, veste, da so lahko začetki prav tako zastrašujoči, kot so konci pogosto grenko-sladki. Če trenutno zrete v dolgo pot pred seboj, vedite, da se vedno zdi nemogoče doseči cilj, ko še niste naredili niti prvega koraka. 

Najbolj pomembni trenutki luninega cikla se zgodijo v dveh različnih trenutkih: ob mlaju in polni luni. Medtem ko je slednja intenzivna in dramatična, je prva bolj subtilna izkušnja, vendar zaradi tega ni nič manj močna. Teme in situacije, ki se pojavljajo med mlajem, so pogosto neverjetno pomembne in razkrivajo priložnosti, ki jih je treba izkoristiti. In če se odločite začeti projekt ali se zavezati novemu razmerju med mlajem, bo imelo toliko veliko več možnosti za uspeh. 

Oven

Priznajte, da vam je všeč, ko vas opazijo. Tudi če ste bolj sramežljivi in vase zaprt oven, ki se raje izogiba soju žarometov, si ne morete kaj, da ne bi cenili občutka, ko vas razumejo in cenijo zaradi tega, kar ste! In na tokratni mlaj ste prav vi v ospredju. Pripravite se, da se pogledate v ogledalo in vidite nekaj povsem novega. Naredite nekaj, kar simbolizira način, kako se vaša identiteta spreminja in razvija s časom in izkušnjami. Morda niste ista oseba, kot ste bili pred enim letom, vendar je to dobra stvar; pomeni, da ste tvegali, povedali svojo resnico, se zavzeli za nekaj, v kar verjamete, in se odprli življenju. In na koncu ste zaradi tega postali močnejša in zanimivejša oseba. Če se počutite preobremenjeni, ne pozabite, da je ta luna nasproti z Marsom – vašim vladajočim planetom – kar še povečuje njen vpliv. 

Rak

Ta mlaj se bo dotaknil vašega doma, torej točno tam, kjer ste najbolj ranljivi. Razsvetljuje vse, kar se dogaja za zaprtimi vrati, varno pred radovednimi očmi. In če nimate kotička sveta, ki bi bil varen, zaščiten in predvsem prijeten, potem bi morda želeli razmisliti o tem, kako to urediti in spremeniti. Ta luna bi vas lahko navdihnila, da pospravite svoje stanovanje, načrtujete filmski večer z družino ali se celo preselite v nov kraj. Poslušajte svoje srce in vedeli boste, kaj storiti. Da bi se rak počutil dovolj udobno za raziskovanje sveta, potrebuje lep, organiziran in miren dom, kamor se vrne, ko se pustolovščina konča. In ker vam vlada luna, je za vas ključnega pomena imeti dom, v katerem se počutite toplo, varno, ljubljeno in dobrodošlo.

Tehtnica

Vaši odnosi se spreminjajo. Ta mlaj sproži novo razumevanje dajanja in jemanja. Počutiti se boste motivirani, da naredite svoje odnose bolj smiselne. Kdo je vaš ljubimec, kdo prijatelj in kdo sovražnik? Sprijaznite se s tem, kdo so glavni igralci v vašem življenju in kakšne so vloge, ki jih ima vsak od njih. Prav tako podrobneje preučite, kako prispevate k svojim odnosom in kakšen vpliv imate nanje. Poglobite se v dinamiko, ki jo delite z drugimi, saj bi to lahko vodilo do zelo zgovornih razodetij, še posebej ko gre za to, s kom želite preživeti naslednje poglavje življenja. Ne bojte se razširiti svojih obzorij, tudi če to pomeni, da boste izzvali povsem nove perspektive, ki lahko porušijo kakšno iluzijo, ki ste jo imeli dosedaj.

Kozorog

Ljudje zadnje čase ne morejo nehati govoriti o vas. Navsezadnje ta mlaj prinaša val energije prav v vašo hišo javne podobe, kar vas navdihuje, da objavite nekaj novic ali povečate svoj ugled. Trenutno imate moč, da prejmete nekaj pomembnih priznanj. Ker se ta luna začenja premikati v vašem poklicnem sektorju, lahko stavite, da vaša odločnost ne bo zaman. Povzpeli se boste na naslednjo stopničko zelo pomembne lestvice, ne ozirajte se nazaj. Resnici na ljubo lahko dosežete vrh veliko prej, kot ste pričakovali. Vi ste kozorog in ko se kozorog odloči za nekaj, se bo povzpel na katero koli goro, da bi prišel na vrh.

Vir: stylecaster.com

Novo na Metroplay: Smrt, žalovanje in posmrtno življenje | Katarina Nagode