6 opozoril vašega angela varuha

Se vam je kdaj zdelo, da vas nekdo opazuje oz. je z vami, čeprav ni bilo nikjer videti nikogar? Ste že kdaj prejeli sporočilo ali odgovor na vprašanje iz nepredvidenega vira – ne da bi vprašanje sploh na glas zastavili? Vse to je lahko delo bitji iz višjih dimenzij, ki skrbijo za vas.

6 opozoril vašega angela varuha (foto: shutterstock) shutterstock
12. 3. 2023

Obstaja mnogo znakov, da angeli bdijo nad vami, spodnji pa so najbolj pogosti.

6 znakov, da dobivate opozorila iz "druge strani":

1. Zelo žive sanje

Duhovni svet nam pošilja sporočila preko sanj. Kar vas čaka v življenju, vam lahko vnaprej napove simbol v sanjah. To so tiste sanje, ki jih ne morete zlahka ignorirati ali hitro pozabiti.

Med spanjem se stapljamo z astralnim svetom, ki nam je sicer v budnem stanje težje dostopen. Postajamo bolj dovzetni za druge sfere. Naši predniki, ki so odšli na drugi svet, razni simboli, pomembni dogodki, ki jih podoživimo v sanjah, ali ljudje, ki nam veliko pomenijo, se prikažejo v podobah, ki se jih zlahka spomnimo tudi podnevi.

Vse, kar morate storiti je, da jih prepoznate kot pomembna sporočila, ste hvaležni za njih in se odprete za morebitno nadaljnje vodstvo.

2. Vaši čuti se izostrijo

Resnični svet lahko občutite skozi vonj, dotik, okus, vid in sluh. Duhovna bitja vam bodo prek teh čutnih zaznav pošiljala signale, na nedvoumen način.

Na primer: nenadoma zaznate vonj, ki v realnem svetu na tistem mestu nima kaj iskati. Ali pa v daljavi zagledate obrise; silhueto, ki se premika, čeprav v sebi dobro veste, da tam ni žive duše.

Ne bojte se! Samo poslušajte. Odprite oči in srce. Postavljajte vprašanja in bodite pozorni na to, v kakšni obliki pride odgovor.

3. Električne naprave se čudno obnašajo

​Tudi na ta način se pogosto oglasijo naši varuhi "od zgoraj" ali iz vzporednih svetov. Konec koncev smo vsi energija, le v različnih oblikah. Električni valovi so lahko naša vez z drugimi sferami.

Avto se nikakor noče zagnati, čeprav je z vžigom vse v redu. Luč prične utripati. Prižge se radio ali televizija. 

Vse to lahko pomeni, da vas je prišel obiskat angel varuh in vam želi to tudi sporočiti.

Ps. Pogosto ob prisotnosti duš ali drugih entitet poka tudi les. 

4. Naenkrat vas prešine ...

Če je odgovor na vprašanje, na katerega niste mogli odgovoriti, nenadoma postal jasen kot beli dan, je to znak mešanja pretoka informacij vašega in duhovnega sveta. Nekdo, ki vas varuje, je morda poskrbel, da ste doživeli "razsvetljenje" oziroma odkrili tisto, kar morate zdaj izkusiti.

Temu lahko rečemo tudi intuicija – nenadoma dobite močno informacijo, za katero v sebi preprosto veste, da je resnična in da ji morate prisluhniti.

Če se odprete pomoči angelov, lahko vsakič, ko ste v stiski, zaprosite za njihovo pomoč. In prišla bo, če (si) boste prisluhnili.

5. Spreletava vas srh

Kadar nekaj 'po naključju' rečemo ali slišimo, nas lahko nenadoma oblije srh. V resnici je to znamenje, da se ta informacija, vest, občutek ... ujema z resničnostjo. Poleg vas je morda duhovno bitje, ki si želi komunikacije z vami. Njihova vibracija je namreč višja, zato lahko občutimo hlad. Ničesar se vam ni treba bati, nameni tega bitji so čisti.

6. Povsod opažate znake in simbole

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste o nečem razmišljali, nakar ste že naslednji trenutek dobili uvid v problematično situacijo? Bodisi v obliki slišane pesmi na radiu bodisi prebranega verza na zidu ob cesti, po kateri hodite. Sporočilo je morda prišlo v obliki besed, ki jih je nekdo na avtobusu izrekel po telefonu, ali pa fraze, ki je napisana na majici človeka, ki steče mimo vas … Vse to so znamenja, da ste na pravi poti. Da ste varni in slišani.

Skrbno ravnajte s svojimi občutki, poslušajte svet okoli sebe in duhovna bitja vam bodo še naprej stala ob strani.

vh, Vir: Cluber