Kaj nas čaka DECEMBRA? Tako pravi numerologinja

December bo čas zaključevanja in še zadnjih preobratov.

Kaj nas čaka DECEMBRA? Tako pravi numerologinja (foto: profimedia) profimedia
27. 11. 2022

December je simbolično čas zaključka in odmika vase. Zadnji dnevi leta so namenjeni samorefleksiji in analiziranju leta, a kaj, ko mnogokrat veseli december to malce onemogoči.

Nenavaden epilog

Pričakujemo lahko nenavaden epilog v določenih odnosih ali v situacijah, kjer imamo občutek, da nismo bili upoštevani. Morda bi lahko opazili, da se odpirajo stare rane, več nostalgičnih občutkov in potrebe po nečem/nekom, za kogar smo menili, da je del naše preteklosti. Torej, pazite komu/čemu znova odprete vrata. To je lahko oseba, odnos, način delovanja, veselje, radost ali pa depresija. Vi ste vrata! Nič od tega, kar se pojavlja, ni usojenega. Vi izbirate.

Zaključek

Nekaj, kar se je marca pričelo, se bo sedaj zaključilo ali spremenilo. Zelo verjetno je, da bo za mnoge to čas prepoznavanja resnice. Torej, padajo rožnata očala. To lahko seveda pomeni tudi, da ste bili nekoliko preveč črnogledi. Vse bolj se občutijo energije leta 2023, ki razkrivajo resnico.

Zdravljenje

Energija decembra spodbuja zdravljenje preteklih razočaranj, nesporazumov in pa vseh situacij, v katerih se mi nismo do sebe obnašali ljubeče.

To ne pomeni, da se nam bo opravičil nekdo, ki je bil do nas neprimeren v preteklosti. Pravzaprav bi se morali mi sebi opravičiti, da nismo ob pravem času postavili mejo.

Decembra se tako ponovno lahko pojavijo situacije, katere smo menili, da smo prerasli. Ne bodite jezni na druge, ne hudujte se na sebe. Gre za zelo logičen učni proces pravzaprav. Saj ne vemo, koliko stopnic smo prehodili, če se sem ter tja ne ozremo nazaj dol.

Še zadnja ponovna priložnost

In še zadnjič PONOVNA PRILOŽNOST za vse tiste odnose, nad katerimi smo morda že obupali. To pomeni tudi nad svojimi darovi in talenti. Dragi moji, nad katerim delom sebe ste obupali, a ugotavljate, da ste morda prehitro vrgli puško v koruzo?

Novo leto, novi začetki.

Prvi korak novega začetka je konec starega. Kaj bi si želeli opustiti? Kdo ali kaj naj ostane v preteklosti? Prvi korak se odvija decembra, ko na nas vpliva letos število 9 in nam pomaga ozavestiti, zdraviti in spustiti.

Okrepimo zavedanje, da se vsi še vedno učimo in seveda tudi lovimo. Pomagajmo en drugemu na poti življenja. Prav nihče izmed nas je še ne obvlada v popolnosti.

Naj bo tako zadnji mesec leta prežet z lepimi energijami in nameni.

Napoved je z Ljubeznijo za vas napisala LiLi SoRuMavtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach