Schumannova frekvenca se je dvignila

Schumannova frekvenca se je dvignila (foto: pexels) pexels
2. 3. 2021

Torek, 2. marec

Včeraj je butala "energija na polno". Včasih si misliš, da te bo kar pobralo. Trenutno imamo Mars na zadnjih stopinjah bika, zelo pa se je dviginila tudi Schumannova frekvenca.

Če imate občutek utesnjenosti, potrtosti, stiskanja v prsih ... so to vse zadeve o katerih se pač ne moreš posvetovati s farmacevtom ali s kom drugim. V teh planetarno energijskih primerih se energija sproži sama in njen namen je sproščanje blokad, dvigovanje zavesti, odstranjevanje starega, da naredi prostora novemu. Ne izbira po imenih, po religijah, energija samo teče, tako kot elektrika, kdorkoli se je dotakne, ga strese, ni izjem. 

Včeraj sem omenila, da bodo v marcu energijske frekvence močne, to je tudi razlog, zakaj pravim, da je dobro ta mesec biti na čimbolj lahkotni hrani, in pa popiti dosti vode skozi dan.

Glede Marsa in njegovega prestopa v dvojčka, bo treba zdržati še dva dni, potem se sproži lahkotnejši del. V teh dveh dneh sedaj pa vzdržuj kolikor je le možno notranji mir, saj te lahko mimogrede povleče v jezo ali kreganje. Tudi razočaranje je v tem košu, pa nemoč, malodušje, tudi agresija, slaba volja... 

Fajn je te dni uporabljat svež peteršilj, ki odlično odvaja vodo iz telesa. Regrat je tudi začel rasti, dodaj še nekaj rumenega v svoj vsakdanjik, da se energija znotraj telesa uravnovesi.

Po planetih je marec torej prelomnica, še posebej druga polovica meseca.

Splošen nasvet za trenutno situacijo pa: "Reši te lahko zdrava pamet, zato jo vzdržuj, ker ti pride prav."

Sonja Šmit

in pa MAREC - eden boljših mesecev za premike + pomembni datumi