SEPTEMBER bo mesec zdravljenja preteklosti! (napoveduje numerologinja)

Znana slovenska numerologinja Lili Sorum pravi, da bo september mesec zdravljenja preteklosti in okrepitve zdrave ljubezni do sebe. Poglejmo si, kaj še napoveduje za prihajajoči mesec. 

SEPTEMBER bo mesec zdravljenja preteklosti! (napoveduje numerologinja) (foto: profimedia) profimedia
29. 8. 2022

Pripravimo se na nekoliko bolj čustven mesec, ki prinaša prve vonjave jeseni. Energija bi se lahko nekoliko upočasnila in umirila, a v naši notranjosti se bo dogajalo na polno!

September bo čas pogleda nazaj. Namen devetega meseca ni podoživljanje preteklosti, ravno obratno. Katera vrata ste pozabili zapreti?

Postavite meje

Urimo mišice sprejemanja, kar pomeni, da bodo naše meje znova na sila zanimivi preskušnji. Izbira, kaj sprejmemo in dopuščamo, je zgolj naša. V resnici nas dolgoročno prav nič in nihče ne more v nekaj prisiliti. Slej kot prej bomo našli pot ven.

Odločite se, kaj je in kaj ni sprejemljivo. Izberite, kaj bi in česa ne bi. Vi postavite merila, standarde in meje. To storite brez občutka, da se morate opravičevati. Argument je opis zakaj in kako. Naj ne postane zagovarjanje svojega stališča z energijo opravičevanja. 

Zdravljenje preteklosti in odpiranje starih ran

Ne ustrašite se. To ne pomeni, da boste razpadli od bolečine. Najprej se zavedajmo, da je preteklost minila. Ne more vas ponovno prizadeti. September je čudovit čas zdravljenja, ne pa ''namakanja'' v bolečih spominih, ki so morda vmes postali izgovor.

Stare rane se odpirajo, kadar je potrebno zdravljenje, kar pa je le drug izraz za ljubezen predvsem do sebe in tistih, za katere menimo, da si sočutja ne zaslužijo - sploh kadar so nas prizadeli. 

Okrepite zdravo ljubezen do sebe

Le kako bi to lahko storili v pravljično lepih okoliščinah? Seveda so idealni pogoji za krepitev ljubezni do sebe vse prej kot kičasno lepi. Tako lahko pričakujemo, da se bo v določenih odnosih, navadah in situacijah znova pojavilo nekaj, kar smo menili, da smo že presegli ali predelali. Namen te reprize ni, da bi znova ponovili vse učenje ter se počutili slabo. Nikakor. Bistvo tega je, da opazimo česa smo se in česa se nismo naučili ter najpomembneje: kako primerno postaviti mejo. 

Ljubezen do sebe ne pomeni, da sebe postavite na prvo mesto. Pozicionirajte se na enakopravno mesto. V resnici nismo boljši od nikogar in nismo slabši. Vsak izmed nas ima svojo pot, svoje lekcije in svojo karmo ter svoje blagoslove. 

Ponovna priložnost, da ali ne?

Pravijo, da si vsi zaslužimo ponovno priložnost. Redkeje pa spregovorimo, s čim si jo zaslužimo. Z učenjem in zrelostjo. Ko se naučimo nekaj iz svojih slabših izbir in delovanj, zrastemo. Večja oseba, zrelejša oseba si zasluži ponovno priložnost, saj jo bo cenila in bo drugače razvanala v enaki situaciji. 

Za konec dobra novica: ŽETEV 

Oktober prinaša močne energije preobrata. Vstopamo v mesec duhovne preobrazbe in razkrivanja resnice. September je tako poseben čas, v katerem nam bo življenje lepo pokazalo, kje pa morda še nismo zreli. Zato se ne izogibajte neprijetnih ogledal. Bodite nežni do sebe kot bi bili nežni do malega otročka, ki še potrebuje pomoč. Ker vsi še potrebujemo pomoč.

Zato pa smo na svetu - en drugemu naj bi pomagali. 

lili-sorum.com

Preberite si še: