3 nasveti za dekoracijo doma, navdahnjenega z naravo

Na prehodu letnih časov se radi lotimo čiščenja in ponovne dekoracije doma. Pred vami so nasveti, s katerimi bo vaš dom v hladnejših mesecih izgledal obdan z naravo.

3 nasveti za dekoracijo doma, navdahnjenega z naravo (foto: Profimedia) Profimedia
22. 9. 2020 | Promocijsko sporočilo

1) Naredite prostor za hygee

Danska beseda za udobje in domačnost je zagotovo že našla mesto v vašem besednjaku. Kaj pa v vašem domu? 

Večje kose pohištva, kot so predalniki ali jedilna miza, zamenjajte s klasičnim dizajnom in nevtralnimi barvami, ki bodo ustvarili popolno atmosfero za prijetne večerje in druženje ob igrah in pogovoru. 

Pohištvo v skandinavskem stilu poiščite v trgovinah JYSK ali na jysk.si.

2) Poiščite svoj najljubši odtenek

Letošnji barvni trendi za opremo doma so navdahnjeni z naravo - navdušili vas bodo odtenki pepelnato zelene, modro-zelene in zemeljski toni. Teksture in materiali, kot so vrba, rese in pliš, pa bodo hladnejšim tonom dale kontrast in toplino.

Piko na i domu dodajo podrobnosti, kot so pobarvano steklo, okrasne škatle in košare ter suho cvetje in drugi elementi iz narave.

Vaze, umetno cvetje, blazine in preproge ... vse (in še več) za opremo doma izberite TUKAJ.

3) Osvežite dom z detajli

Najenostavnejša in tudi najcenejša možnost za osvežitev doma so zagotovo dekoracije in manjši dodatki, ki jih lahko prilagajate glede na letni čas in večje kose pohištva. 

To jesen navdušujejo dodatki iz naravnih materialov, kot so vrba, ratan ali les, ki v dom vnesejo košček narave. Praktične pletene košare in svetlo pohištvo iz ratana izgledajo čudovito v kombinaciji s kovino in steklom v toplih odtenkih, s čimer ustvarite naraven, nekoliko surov videz.

Če vašemu domu za pravi čaroben jesenski pridih manjka le še nekaj detajlov, pokukajte v v trgovine JYSK ali na jysk.si.