Body and Mind vikend v Thermani Laško

Hiter življenjski tempo in vsakodnevne obremenitve na nas puščajo psihične in fizične posledice. Postavite sebe na prvo mesto in si privoščite 3-dnevni BODY AND MIND vikend v hotelu Thermana Park Laško****superior. Stresu postavite protiutež v obliki gibanja in sprostitve ter se napolnite z novo energijo, okrepite telo in osvojite ayurvedske tehnike sproščanja. Domov se boste vrnili spočiti in pripravljeni na nove izzive.

23. 5. 2016 | Promocijsko sporočilo

Sprostitev v objemu toplih laških vrelcev

Skrivnostna moč laških termalnih vrelcev je bila poznana že starim Rimljanom. Novejše raziskave so le potrdile, da ima laška termalna voda zelo kakovostno biopolje. Steklenica termalne vode, ki vas bo poživila, razstrupila in napolnila z energijo, vas bo kot dobrodošlica pričakala v vaši sobi s pogledom na reko Savinjo. Moderen hotel kategorije štirih zvezdic superior, ki leži v neokrnjenem naravnem okolju, vam bo ob popolnem udobju bivanja nudil tudi številne možnosti za sprostitev in rekreacijo na svežem zraku.

Neskončna razvajanja v družbi dobrega počutja

Vaša sprostitev se bo začela s kopanjem v blagodejni termalni vodi. Pod čudovito stekleno kupolo Termalnega Centra boste uživali v široki paleti možnosti sprostitve, ki jo nudijo bazeni, Kneippov kotiček in whirlpooli. Ob večerih, ko Termalni Center osvetli mavrica barv, se boste lahko vodnim razvajanjem v petek in soboto prepustili vse do 23. ure. Vse, ki prisegate na blagodejne lastnosti savnanja, bodo navdušili edinstveni večerni rituali savnanja z gongi in programom vrtinčenja zraka z aromaterapijo ter meditacija v savni. Za vašo duševno in telesno sprostitev bo poskrbljeno tudi v prostorih Wellnes Spa Centra, kjer se boste prepustili rokam izkušenih Thermaninih wellness terapevtov in spoznali kakavovo doživetje – nežno in aromatično kakavovo masažo. Naravno kakavovo maslo bo nahranilo in navlažilo vašo kožo, medtem ko vas bo nežna masaža pomirila in omilila pogoste zdravstvene težave, kot so na primer glavoboli in nespečnost.

Hrana za dušo in telo

Postavite protiutež stresu in spoznajte ayurvedo – indijsko zakladnico zdravja, ki v življenje ponovno vrača mir in harmonijo. Ekipa Thermana & Veda Ayurveda Centra, enega redkih celovitih ayurvedskih centrov v Sloveniji, vas bo popeljala po poti zdravja. Indijski joga mojster Pratheep Barnabasvas vas bo naučil pomirjajočih dihalnih in meditacijskih tehnik ter okrepil vaše telo z jogo. Z Danico Pinter, inštruktorico pilatesa z mednarodno priznano licenco MK Studios, boste skozi predavanje in kratko vadbo spoznali osnove tega priljubljenega športa. Osvojili boste dragoceno znanje in praktične tehnike, s katerimi se boste lažje soočili z izzivi v vašem vsakdanjiku. Tudi hrana je lahko zdravilo. Vaše brbončice bomo razvajali z okusnimi in zdravimi obroki. Dan boste pričeli s krepčilnim slovenskim zajtrkom, ob večerji pa vas bo z izbranimi ayurvedskimi jedmi presenetil indijski kuhar Soni Kollamkudy Chakkappan.

Vse to in še več združuje edinstven BODY AND MIND VIKEND v Thermani Laško. Najdi svoje ravnovesje v družbi dobrega počutja – Thermani Laško.