Čarobni svet popolnega ugodja in brezskrbnosti

Vstopite v svet udobja, dobrega počutja in sprostitve v osrčju neokrnjene narave! Doživite neprecenljivo izkušnjo na svoj, a poseben način. Obiščite Terme Olimia in občutite čarobnost življenja. Z vso pozornostjo - ker si jo zaslužite.

Čarobni svet popolnega ugodja in brezskrbnosti (foto: LifeClass) LifeClass
11. 11. 2016 | Promocijsko sporočilo

Jesenski teatersprostitvenih programov se prepleta na treh wellness prozoriščih. Wellness Orhidelia, že 7. leto zapored najboljši slovenski wellness, je najprestižnejši del Term Olimia, katerega mističnost črne orhideje daje svojevrsten pečat že tako edinstvenemu doživetju. Je svet. In je drugačen svet. Svet, kamor se boste vedno znova vračali. Preplet zunanjih in notranjih bazenov, sveta savn in tematskih počivališč je prava arhitekturna poezija, zvočna terapija, vonj aromatičnih olj ter teatralnost savna programov z nadvse spretnim vihtenjem brisač naših gospodarjev vetra pa je le še pika na i prizorišča, katerega čarobnost vas bo prevzela v vsej svoji popolnosti.

Drugo prizorišče jesenskega teatra vas popelje v razgiban kompleks Wellness centra Termalija z vodno oazo, največjim Savna svetom v Sloveniji ter Spa & Beauty centrom s širokim izborom wellness tretmajev. Zgodba se nadaljuje v Spa Amali Wellnessa Orhidelia ter Spa Armonii Wellness Hotela Sotelia****s, naintimnejšem svetu wellness ponudbe Term Olimia, kjer boste občutili dotik narave ob ekskluzivnih hišnih masažah Armonia, Olimia in Vitae ter ekskluzivnih razvajanjih v dvoje.

Doživite jesenski teater v popolnosti s top ceno bivanja med tednom, izberite posebni jesenski paket Čarobnost Orhidelie v Wellness Hotelu Sotelia****s, kjer vam podarjamo prost vstop v Wellness Orhidelia. Ali pa občutite sproščujoč Dotik vročega vetra v jesenskem paketu Hotela Breza****, ki vključuje prost vstop v Savna svet Wellness centra Termalija.

Terme Olimia - prvi celoviti ponudnik selfness storitev v Sloveniji

Selfness je življenska drža in pomeni predvsem skrb za lastno zdravje in dobro počutje. Pomeni korak naprej od trenutnega sproščanja k trajni notranji spremembi, za bolj kakovostno življenje. Poudarja čuječnost in s tem ravnovesje na telesnem, duševnem in duhovnem nivoju.

V Termah Olimia, idejo selfnessa, novega trenda v svetu, v svoji turistični ponudbi razvijamo zato, da gostom zagotovimo več od samega razvajanja in s tem nudimo priložnost za začetek in/ali podporo na tej nujni poti samorazvoja: jutranje energijske vaje, sproščanje telesa v vodi, hišni ritual krepitve pozornosti, meditacije, terapije z glasom, zvočne gong kopeli, hojo z bosimi nogami po čutni poti, spodbujamo čuječnost tudi pri izbiri vitalnih jedi in pozornost usmerjamo v zavedanje samega sebe.

V Wellnessu Orhidelia tako sedaj že tradicionalno, vsak 3. petek v mesecu, za naše goste organiziramo Dan za selfness, z brezplačnimi vsebinami za telo in duha. Vabljeni, da se nam pridružite 18.11., ko bo z nami posebna gostja, gospa Katja Mlakar, učiteljica joge in soorganizatorka mednarodne joga konference. Nazaj k sebi. Vedno hvaležno potovanje.

Novo leto v Termah Olimje

Naj bo silvestrovo to leto posebno in drugačno od prejšnjih.......čarobno in polno presenečenj. Za vas smo pripravili posebna doživetja. Silvestrovanje v hotelih, Za pravi vstop v novo leto je potrebna dobra zabava z glasbo in plesom. Za praznično vzdušje v najdaljši noči bosta poskrbela Megamix Band v Wellness hotelu Sotelia****s in ansambel Katrca v Hotelu Breza****.

Brazilska vročica na bazenih ali Prestižno zlato silvestrovanje v savnah Wellnessa Orhidelia

Ob magičnosti črne orhideje vas bomo razvajali v savnah Wellnessa Orhidelia, kjer je glavna tema zlato in prestiž, intimnost savn ter vrhunska wellness in kulinarična presenečenja pa so samo še pika na i. Vroči plesni ritmi, atraktivni kostumi in še aktraktivnejše brazilske plesalke pa bodo poskrbele za edinstveno all inclusive silvestrovanje v kopalkah na bazenih Wellnessa Orhidelia. Skozi glasbo in ples boste spoznali čare daljne Brazilije in zagotovo doživeli najbolj spektakularen vstop v Novo leto doslej.

Letos podarite doživetje

Počasi vendar neizogibno se bliža čas, ko se boste ponovno odločali o nakupu daril. Izognite se decembrskemu mrzličnemu nakupovanju in presenetite vaše najbližje z darilnim bonom Terme Olimia.

Več na www.terme-olimia.com.