Za vse čute Promocijsko sporočilo

Čas je za pozitiven pogled na svet: Art & Sound – Mandala Inspired Weekend

29. 3. 2017
Deli

Sedite za računalnikom in iščete ustrezne besede? Držite v rokah knjigo in trikrat preberete en in isti stavek, pa še vedno ne veste, kaj ste prebrali? Se nikakor ne morete zbrati, da bi lahko opravljali vsakodnevna opravila?

Navdih narave

Pridite v Portorož na Art & Sound – Mandala Inspired Weekend, kjer boste med 21. in 23. aprilom spoznali, da nam vse odgovore in rešitve ponuja narava sama. Spoznali boste, kako zvok in frekvenca, ki nas obkrožata, vplivata na čustveno in mentalno stanje človeka. Kako simbolika mandal polni naše energetske centre in vpliva na dvig zavesti. Ste vedeli, da ima vsak predmet svojo frekvenco in zvok, ki vplivata na naše stanje? Se ne morete odločiti, katero barvo izbrati za stene vaše spalnice? Pridite po znanje in nasvete.

Simboli so vse okrog nas

V Hotelih LifeClass Portorož pripravljajo zato edinstven vikend odkrivanja pozitivnega pogleda na svet. Skozi slike in zvok boste s strokovnjaki lahko na predavanjih, koncertih, delavnicah in skozi razstavorazumeli simbole, ki nasobkrožajo. Kakšen vpliv imajo na nas barve, zvok, planeti, narava in kako lahko iz njih črpamo energijo. Poiščite svoj smoter obstoja skozi umetnost, zvok in sliko mandale.

Simboli so vse okrog nas

Kako do spoznanja?

Preko glasbenih in vizualnih sporočil bosta strokovnjaka Sonia Trošt in Alessandro Imelio udeležence popeljala v bistvo oblike in izvorne vibracije vsega, kar v naravi in v nas samih obstaja.Art & Sound mandala združuje umetnost simbola in zvoka v enem. Vibracija zvočne artmandale se pretvarja v simbolno art mandalo, in obratno. Gre za poučen koncept zvočne predstave Alessandra Imelia s podobami umetnice Sonie Trošt, njenih slik in projekcij sonca,morja, neba in vesolja. Sklop vseh teh elementov bo udeleženca delavnic pomiril, sprostilin napolnil z ustrezno energijo.

Skozi slike in zvok boste s strokovnjaki lahko na predavanjih  koncertih  delavnicah in skozi razstavo razumeli simbole  ki nas obkrožajo

Raziskovanje lepote bivanja

Na določeni točki življenja se moramo začeti zavedati, da je življenje mnogo več kot programirano sledenje vsakodnevnim rutinam. Da je življenje igrivi ples svetlobe in teme, ki se mu je treba prepustiti. Vsak posameznik bi se moral naučiti zavedati popolnosti nepopolnosti, lepote drobnih biserov, ki ga obdajajo, svoje vpetosti v zgodbo in začutiti globok smisel in povezanost z vsem. V naravi, medosebnih odnosih in umetnosti lahko najde in okusi trenutke večnosti, kjer se čas in prostor zlijeta v eno. Ko se odpre tem energijam, zasliši, zagleda in začuti svoja sporočila duše. Zasijte v vsej svoji lepoti bivanja ob slikah in projekcijah sonca, morja, neba in vesolja, ki nas obkroža.

Prijave so odprte na: http://bit.ly/2nER32r