Dobro počutje z negativnimi ioni

V zadnjem času lahko veliko slišimo o onesnaženem zraku, ki je škodljiv za pljuča, srce ter za zdravje človeka nasploh. Evropska mesta se bojujejo s polucijo in širom po kontinentu so presežene koncentracije strupenih delcev PM 10.

19. 1. 2016 | Promocijsko sporočilo

Na srečo pa narava vedno poskrbi za naše dobro počutje. Medtem, ko se doma in v službi velikokrat počutimo utrujeno, smo na plaži ali v gozdu sveži in sproščeni. V okolju z gostim prometom, kurišči na fosilna goriva in v prisotnosti električnih naprav se namreč ustvarjajo pozitivni ioni, ki povzročajo utrujenost ali obolelosti, v naravnih okoljih pa vdihujemo negativne ione, ki pozitivno vplivajo na naše življenje.

Pozdrav na Obalo

Morska obala je okolje, ki je zaradi delovanja morskih valov najbolj nasičeno z negativnimi ioni. V Sloveniji se nam ni potrebno odpraviti daleč, saj slovenska Obala ponuja veliko možnosti za oddih in sprostitev. Mediteranska klima, polna negativnih ionov, ki uravnavajo hormon sreče v telesu in spodbujajo h globokemu in pravilnemu dihanju, bo okrepila vaš imunski sistem, izboljšala vašo koncentracijo, ter zmanjšala nespečnost, depresijo, glavobol in utrujenost.

Portorož imenujemo kar ˝mesto negativnih ionov˝, saj leži med dvema solnima poljema, med Strunjanskimi in Sečoveljskimi solinami, kar še dodatno poveča koncentracijo za zdravje ugodnih aerosolov v zraku. Čist in z blagodejnimi elementi prežet zrak je torej prava rešitev za zimske dni.

Vdih negativnih ionov

Če pa želite svoje zdravje še podkrepiti, obiščite hotele LifeClass Portorož. Z njihovo posebno zdravilno ponudbo se boste pomladili in bolje počutili. V tem obdobju so zelo priljubljene terapije v solni sobi, kjer so izjemno visoke koncentracije negativnih ionov in joda. Še posebno učinkovita je ta terapija za otroke z obolenji dihal ter blažitev raznovrstnih alergij. Terapija s solinskim blatom (fango) pomaga pri bolečinah v hrbtenici, križu in sklepih, odlično pa se obnese tudi v kozmetične namene, koža postane napeta in čistejša.

Z namakanjem v termomineralni vodi Pramorja boste poskrbeli za različna obolenja, zdravljenje revmatizma in kožnih bolezni. Stara je 42.000 let in je edinstvena tovrstna voda v tem delu Evrope, kajti združuje zdravilne lastnosti morske in kopenske mineralne vode. Odlična je za razstrupljanje organizma, za kar pa lahko poskrbite tudi z Ayurveda DETOX programom. Tu gre predvsem za preventivni ukrep namenjen ljudem, ki so pod velikim stresom ter se nepravilno prehranjujejo in so posledično utrujeni, razdražljivi in se soočajo z nespečnostjo.

S kombinacijo mediteranske klime in zdravilnega programa boste tako prejeli kar največ negativnih ionov in se počutili sveže, razbremenjeno, preprosto kot prerojeno. Zato v letu 2016 globoko vdihnite, si naberite moči in energično stopite čez ovire.