Dobrodošli v rimskem raju!

Privoščite si oddih od vsakdanjika in obiščite Rimske terme! V okolju Rimskih term se boste v čudovitem okolju z edinstveno zdravilno vodo za nekaj časa vrnili v pravi rimski raj.

Dobrodošli v rimskem raju! (foto: Rimske terme) Rimske terme
26. 5. 2014 | Promocijsko sporočilo

Za posebno razvajanje smo vam pripravili Wellness program, s katerim boste uživali v učinkih termalne vode in našli pot nazaj k miru in dobremu počutju.

V romantično zasnovani paket smo vključili presenečenje, ki vas bo čakalo že ob prihodu v sobo enega izmed hotelov s štirimi zvezdicami, na vašo željo pa vam zajtrk postrežemo tudi v sobi.

Za nepozabne trenutke v dvoje bodo poskrbeli na romantični večerji ob soju sveč v naši vrhunski a la carte restavraciji Sofia, sproščujoči masaži in pilingu za vas in vašo boljšo polovico. Z neomejenim vstopom v Deželo savn Varinia si boste povrnili življenjsko energijo in se napolnili z novimi močmi.

Da boste popolnoma brezskrbni, vam omogočamo brezplačno parkiranje v hotelski garažni hiši, brezplačno boste uporabljali copate in kopalni plašč. Vsem uporabnikom interneta pa omogočamo neomejen dostop do svetovnega spleta.

Program, namenjen vsem romantikom vam z bogato dodatno ponudbo za 2 nočitvi s polpenzionom za dve osebi nudimo že od 365 € dalje.

Pohitite in še danes opravite rezervacijo po telefonu: 03 574 20 11 ali obiščite našo spletno stran na naslovu: www.rimske-terme.si.