Fructal na trg z iztisnjenim motnim jabolčnim sokom iz izključno slovenskih jabolk!

Fructal predstavlja nov izdelek, iztisnjeni motni jabolčni sok, narejen izključno iz slovenskih jabolk.

8. 4. 2019 | Promocijsko sporočilo

V Fructalu nadaljujejo uspešno zgodbo vipavske breskve, ko so v sodelovanju s pridelovalci razvili izdelke, narejene izključno iz breskev, ki prihajajo iz Vipavske doline. To uspešno zgodbo so razširili tudi na področje jabolk. S prvimi pomladnimi dnevi tako predstavljajo nov izdelek – Fructal Superior 100 % slovensko jabolko. Gre za iztisnjen nefiltriran sok, ki je pripravljen izključno iz slovenskih jabolk.

V ta namen je Fructal odkupil 2300 ton jabolk, izključno od slovenskih pridelovalcev, ki prihajajo večinoma iz Dolenjske. Fructal se je že prej uvrščal med največje odkupnike sadja v Sloveniji, z uvedbo novega soka – Fructal Superior 100 % slovensko jabolko – pa je s 5000 odkupljenimi tonami sadja na leto postal največji odkupnik sadja v Sloveniji. Jabolka tudi sicer predstavljajo največji delež v pridelavi sadja pri nas, v zadnjih letih ta delež znaša v povprečju več kot 70 % pridelanega sadja.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri