Mamljivi okusi in vabljiva narava

Se vam že kolca posproščenem oddihu ali pohajkovanju v naravi? Medžimurje vabi s prostranimi travniki in gozdovi, naši sosedje pa poznajo tudi številne skrivnosti kulinaričnih užitkov.

Razvajanje brbončic (foto: LifeClass Terme Sveti Martin) LifeClass Terme Sveti Martin
5. 6. 2015 | Promocijsko sporočilo

Domači okusi in vonjave so se pred kratkim prepletale na festivalu medžimurske kuhinje, vse leto pa so na voljo v svetu zdravih užitkov LifeClass Term Sveti Martin. Z velikim poudarkom na lokalnem in naravnem, skrbijo v medžimurskem raju za okusne in zdrave jedi, ki se jim le s težavo upremo. Brbončice lahko razvajamo tudi v pravkar odprti restavraciji LeBatat, kjer nas bo mamljiv vonj pobožal z domačim okusom. V prijetnem in svetlem ambientu nas navda občutek enega z naravo in njenimi danostmi, nasploh pa medžimurske terme sledijo celoviti skrbi za zdrav način življenja. Gredo namreč po potiantropozofskega nauka Rudolfa Steinerja, enega največjih umov 20. stoletja, avstrijskega filozofa, pesnika, prevajalca, utemeljitelja Goethejevega inštituta, začetnika antropozofije in duhovnega vodjawaldorfske šole.

V Medžimurju se razprostirajo številne stezice in kolesarske poti, med pohajkovanjem naokrog pa si obiskovalec med drugim lahko ogleda prvo naftno polje, Mlin na Muri, jelenjo farmo, mesti Čakovec in Štrigovo. Čaka ga tudi pokušina žlahtne kapljice v eni izmed okoliških vinskih kleti. Za sprostitev bo poskrbljeno v prenovljenem bazenskem kompleksu The Temple of Life, ki je po antropozofskem nauku vir kakovostnega življenja, zdravja ter popolne notranje uravnoteženosti. Več o hrvaškem cvetličnem vrtu in medžimurskih termah: www.termesvetimartin.com.