Nova Melvitina trgovina v Cityparku

Konec maja je v ljubljanskem Cityparku zacvetela čisto nova MELVITINA trgovina (v pritličju, vhod pri Mobitelu) – polna zvokov, vonja in barv, ki vas bodo sprostili, umirili in popeljali na izlet v naravo.

31. 5. 2011 | Promocijsko sporočilo

Nova trgovina se je pridružila dvema MELVITINIMA mono-brand trgovinama, ki že dve leti navdušujeta ljubitelje zdravega naičina življenja. Najdete ju v Ljubljani na Starem trgu 18 in v Mariboru v NS Europark.

MELVITA, ena od vodilnih francoskih blagovnih znamk naravne in organske kozmetike, že več kot 25 let deluje v neokrnjeni naravi v srcu francoske pokrajine Ardèche. Celoten proces – od izbora organskih sestavin, proizvodnje, konzervansov pa vse do embalaže, ki je reciklažna – ustreza visokim standardom ECOCERTA. Oznaka BIO (organsko) zagotavlja, da izdelki za higieno in lepotilni izdelki vsebujejo vsaj 95 % naravnih sestavin, najmanj 10 % sestavin, pridobljenih z organskim poljedelstvom, in najmanj 95 % organskih sestavin od vseh sestavin rastlinskega izvora.

MELVITINI izdelki ne vsebujejo parabenov, sintetičnih dišav ali barvil, izdelkov petrokemičnega izvora, parafina in silikona. V njihovi sestavi so izključno aktivni naravni izvlečki, katerih učinkovitost je bila dokazana s preizkusi v dermatoloških laboratorijih.

MELVITINI izdelki vašo kožo negujejo na povsem naraven način, vsi vaši čuti pa ob njihovi uporabi zaigrajo simfonijo užitka. Gladke teksture, naravne in nevsiljive dišave, enostavna uporaba in učinkovitost so njihov skupni imenovalec.

Naj skrb za okolje postane vaša vrednota.

Zemljo, ta naš čudovit planet, ki nas hrani in neguje, je človek v dolgih letih svojega obstoja podredil svojim potrebam. A na žalost smo s tem porušili marsikatero naravno ravnovesje, zaradi česar se nam vse pogosteje tresejo tla pod nogami, oblivajo nas vode ter se nad nami hudujeta blisk in grom. Na prvi pogled še tako nedolžna potrošna dobrina lahko povzroči neizbrisljivo škodo okolju. Da, tudi kozmetika v tej igri ni nedolžna.

Skoraj vsakdo od nas si želi lepo, negovano telo in v tej vnemi nemalokrat pozabimo na dobrobit narave. Z uporabo organske kozmetike pa svoje telo negujemo, ne da bi pri tem škodovali naravi. Prepričani smo, da je zahteva po organskosti eden izmed ključev za prihodnost našega planeta. Ko uporabljate certificirano organsko kozmetiko MELVITA, negujete svoje telo z lepotilnimi in negovalnimi izdelki, ki so kakovostni in učinkoviti, hkrati pa prijazni do vas in do okolja.

Z uporabo izdelkov MELVITA boste tudi VI pomembno prispevali k varovanju okolja in ohranjanju našega čudovitega planeta, saj so narava, strokovno znanje in okolje osnovna načela v samem srcu MELVITE:

  • MELVITINI izdelki vsebujejo več kot 600 različnih naravnih in certificiranih sestavin s celega sveta, večinoma pridobljenih z organskim poljedelstvom, kar prispeva k ohranjanju biološke raznolikosti, okoljskega ravnovesja in naravne lepote.
  • Vsi MELVITINI izdelki so v skladu z Ecocertovimi smernicami ekološke in organske kozmetike.
  • Rastline, uporabljene v MELVITINIH izdelkih, so požete in nabrane brez negativnih vplivov na okolje.
  • MELVITA ne uporablja ogroženih rastlinskih vrst ter se bori proti krčenju gozdov in škodljivemu izkoriščanju naravnih virov.
  • MELVITA pri proizvodnji uporablja najboljši in najvarnejši sistem ravnanja z odpadnimi vodami.
  • MELVITA nasprotuje testiranju na živalih, ki je kruto in povsem nepotrebno.
  • Embalaža MELVITINIH izdelkov se lahko reciklira.
  • MELVITA deluje v skladu z načeli trajnostnega razvoja in podpira pravično partnerstvo.

 

Pričnite svoje organsko popotovanje v trgovinah MELVITA:
Ljubljana, Stari trg 18
Ljubljana, NS Citypark (v pritličju, vhod pri Mobitelu)
Maribor, NS Europark

www.melvita.si

oglasno sporočilo