Poletna ohladitev v Thermani Laško

Obožujete vodo, čofotanje, divje spuste po toboganu in brezskrbno poležavanje ob bazenu? Potem skočite v kopalke in se odpravite v deželo vodnih doživetij in pestrega dogajanja – na poletno osvežitev v Thermano Laško.

Nepozabno poletje v Thermani Laško. (foto: arhiv Thermana Laško) arhiv Thermana Laško
19. 7. 2016 | Promocijsko sporočilo

Vodna zabava za vso družino

Notranji in zunanji bazeni Thermane Laško so kot nalašč za celodnevni družinski kopalni izlet ali težko pričakovani poletni oddih, ki ga ne more pokvariti niti slabo vreme. Pod mogočno stekleno kupolo Termalnega Centra, ki se v vročih poletnih dneh odpre soncu in nudi pogled na modro nebo, boste veliki in mali na kar 2.200 m2 vodnih površin našli široko paleto možnosti za vodno zabavo in sprostitev ob vsakem vremenu. Hitra reka, bazen z valovi, tobogani in otroško vodno zabavišče bodo navdušili in zaposlili najmlajše, medtem ko bodo utrujene razvajali Kneippov kotiček, whirlpooli in bogat savna center.Na svoj račun bodo prišli tudi željni daljšega plavanja, ki lahko poletne dni izkoristijo za rekreiranje v zunanjem plavalnem bazenu.

Nepozabna počitniška doživetja v Thermani Laško.

Nepozabna počitniška doživetja

Poleti vabljeni v Thermano Laško. V objemu gozdov in zelenja na vas čaka bogata ponudba aktivnosti, v kateri bo prav vsak družinski član našel nekaj po svojem okusu. Otroci se bodo skupaj s Thermaninimi animatorji preizkusili v številnih športnih igrah, krepili možgančke z miselnimi ugankami in družabnimi igrami ter izboljšali svoje ročne spretnosti s pomočjo pestrih kreativnih delavnic.Najmlajše bodo brez dvoma navdušila tudi ekoGrajska igralaob robu večstoletnega Zdraviliškegaparka. Sončne poletne dni bodo popestrile dogodivščine na prostem, kjer na male princeske in hrabre viteze čakajo stolpi, tobogani, brvi, plezala in še mnogo več. Laško z okolico nudi številne možnosti za družinski izlet ter raziskovanje in odkrivanje bogate kulturne in naravne dediščine sotočja dobrega. Spoznajte življenje čebel, okrasite si svoj lectov srček, odkrijte pozabljen rudnik svinca in živega srebra ter obiščite konjušnico, ki se nahaja le sprehod stran.Svojega obiska v prestolnici piva pa seveda ne smete zaključiti brez obiska najstarejše pivovarne v Sloveniji, katere tradicija sega v leto 1825.

Edinstvena wellness razvajanja

Ayurvedska masaža v Thermani Laško.

In če bo padal dež? Brez skrbi, v Thermani Laško boste našli obilo idej za sprostitev in razvajanje telesa in duha. Prepustite se edinstvenim wellness tretmajem, ki izžarevajo tradicijo in dediščino Laškega – pivovarskega kraja, v katerem je zelo močno razvito tudi čebelarstvo. Pivovski wellness tretmaji naše telo razvajajo s posebnim pivovskim maslom, narejenim iz povsem enakih sestavin kot jih premore znamenito laško pivo. Kožo nahranijo in napolnijo z energijo. Privoščite si medena razvajanja, ki jih lahko doživite le v Thermani. Odkrijte edinstvene medene wellness tretmaje, kot so masaža z medom, medeno-mlečna masaža in medeno razstrupljanje telesa, ter poskusite medeno pito – sladko hišno specialiteto Thermaninih kuharskih mojstrov. Spoznajte starodavno modrost indijske ayurvede, ki v življenje ponovno vrača mir in harmonijo. V Thermani Laško je na voljo bogat in celostno zasnovan ayurvedski program. Različne ayurveda tretmaje in programe izvajajo specialist ayurvede, izkušeni indijski terapevti, trener joge in kuhar iz Kerale na jugu Indije, ki je zibelka in center svetovne ayurvede.Privoščite si nekaj edinstvenega, saj tovrstnih razvajanj ne boste deležni nikjer drugje.

Vse to in še več vas poleti čaka v Thermani Laško. Dobrodošli v družbi dobrega počutja.