Vabljene na sproščen damski vikend v vilo sredi pomurskih vinskih gričev

Drage ženske, prihaja vikend, ko boste končno lahko odšle po svoje in si napolnile baterije. Po dolgem času. V dobri družbi. Brez obveznosti.

Vabljene na sproščen damski vikend v vilo sredi pomurskih vinskih gričev (foto: PROMO) PROMO
9. 6. 2021 | Promocijsko sporočilo

Povabljene ste na sproščen damski vikend, skupaj z vrstnicami ali prijateljicami! 

Organizira ga Vinea Panonika, hiša dobrega vina, izbrane kulinarike z zunanjimi vrhunskim izvajalci in nepozabna doživetja v mirni naravi.

Vila stoji v Hrašenskem Vrhu v Radgonsko-Kapelskih goricah. Preprosto, tradicionalno, vrhunsko in lokalno so temelji njihove ponudbe, pri kateri jih vodi ljubezen do lokalnega vina, pokrajine ter želja ponuditi pristno doživetje in sprostitev v tej regiji. S svojim delovanjem želijo na enem mestu tujim in domačim gostom predstaviti regijo ob reki Dravi in Muri.

Se strinjate, da je čas, da se spet sprostite in pocrkljate? Potem se pustite 11. junija povabiti v Vineo Panoniko!

V ta namen so v Vinei Panoniki sestavili popoln damski program za razvajanje:

Povabite na vikend prijateljico (skupna nočitev po 2 osebi v mobilni hiški) ali pridite s skupino prijateljic in izkoristite še 10 % skupinski popust za skupinsko prijavo (od najmanj 8 do največ 10 oseb, dve ležišči sta skupni). Objekt in hiške bodo tako rezervirane samo za vas. 

Bodite dobre do sebe in prijateljice – rezervirajte zdaj:

e-naslov: marketing@vinea-panonika.si 
telefon: 064 199 684 (Špela)

Cena vikend paketa na osebo: 350 € z DDV 

*Cena vikend paketa na osebo za skupno rezervacijo 8 do 10 oseb: 315 € z DDV. Pogoj za izvedbo dogodka je 8 oseb (na dan 6. 6. 2021). Rezervacija je potrjena, ko je plačana v celoti. 4 dni pred dogodkom se zadrži 80 % plačane akontacije.
*Vse, kar je navedeno v programu, je vključeno v ceno. Za to ceno vam nudijo tako vrhunsko hrano, izbrano vrhunsko pijačo, prijetna doživetja, organizirana in prilagojena samo za ta dogodek, in nočitev. Brez skritih stroškov. Če vam termin ne ustreza, vam lahko podoben dogodek za prijateljice organizirajo v drugem terminu.

POZOR! Pripravili so tudi akcijsko ceno 315 € za obiskovalce spletne strani Sensa.si, pogoj je prijava do 4. 6. 2021. Program je na voljo vse do zapolnitve mest. 

Posebej za vas so nam v Vinei Panoniki razkrili meni večerje, ki jo bodo za vas pripravili vrhunski kuharji (in prilagodili, če ste vegetarijanci):

Razkrili pa so nam še skrivnost: na koncu dogodka vas čakajo darilca.

Največje darilo pa je, da bodo vse skrbi njihove, vi pa se boste končno lahko prepustili razvajanju ter sproščenemu in gostoljubnemu okolišu Pomurja.

Če bi v Vinei Panoniki želeli le nočiti, vam ponujajo nočitev v premium mobilnih hiškah. Sprejemajo tudi turistične bone! Več o mobilnih hiškah si lahko ogledate na: Mobilne hiške in oddih v naravi Pomurja | Vinea-panonika.si