Skrivnost uresničevanja želja in pravilne manifestacije

Največja ovira pri uresničevanju želja so prevelika pričakovanja, razlagajo številni modreci. Včasih pa želja prihaja iz ega in je v nasprotju z našo dušo in višjim življenjskim načrtom, takrat je celo boljše, da se ne uresniči. Lahko pa se zgodi, da morda še ni pravi čas ali pa imamo blokade na energijski ravni, ki nam onemogočajo izpolnitev.

5. 2. 2019 | Promocijsko sporočilo

Manifestiranje je magičen postopek, ki je bil v zgodovini skrbno varovana skrivnost, dostopna le peščici. Danes pa ga pozna vse več ljudi. A dejstvo, da je bil nekoč varovana skrivnost priča o tem, da ga je potrebno modro uporabljati in vedno v višje dobro.

Koraki do uspešne manifestacije

Ker z mislimi manifestiramo 24 ur/dan (večinoma nezavedno), je pomembno, da jih pravilno naravnamo, v skladu z željo. Kako torej manifestiramo? Poglejmo primer avtomobila.

Želja naj bo zelo jasna

Če si npr. želite nov avto, bodite zelo natančni in jasni, katerega in kakšnega si želite. Primer: želim si novo družinsko športno terensko vozilo, novi Audi Q3. Želim si avto, ki bo imel veliko prostora, ki me bo varno in udobno peljal po svetu in mi bo dobro služil vsak dan na vseh mojih poteh. Ta avto naj ima tudi najmodernejšo notranjo opremo. Želim si, da je moj avtomobil oranžne barve...

Zaprosite Univerzum

Ko ste zaključili s prvim korakom, je čas, da svojo željo pošljete v univerzum (npr. želim si novi Audi Q3). Šele, ko je vaša želja jasna in sto odstotno verjamete v njo, vam lahko univerzum pomaga pri uresničitvi. Drugi korak lahko naredite tudi s pomočjo vizualizacije, t.i. vision boarda, meditacije itn.

Delovanje v smeri želja

Manifestiranje ni pasivno stanje, temveč aktivno delovanje v smeri želja. V našem primeru manifestiranja avtomobila, bi delovanje pomenilo npr. varčevanje denarja, najem kredita ali investicijo privarčevanega v nakup. Dovolj močna in pravilno usmerjena želja pa vas lahko preseneti celo tako, da denar (ali nekaj tega) po čudežnem “naključju” (npr. kot darilo) pride v vaše življenje.

Zaupajte procesu in počistite odpor

Delovanje v smeri želja naj poteka brez dvomov, frustracij in negativnih misli. V potek preprosto samo zaupajte, kajti to je eden izmed pomembnejših korakov. V kolikor opazite, da se vam porajajo dvomi, strahovi in se sprašujete ali proces zares deluje, potem počistite ta negativna občutja, pri tem je bistveno, da jih prepoznate in ne dovolite, da bi upravljali z vami. Predihajte in spustite odpor.

Ohranite visoko vibracijo

Vseskozi pa je pomembno, da ohranjate pozitivno naravnanost in dobro počutje, in sicer tako, da vsaj 10 do 15 minut dnevno podarite sebi in delate tisto, kar vas zares veseli in se ob tem dobro počutite. Lahko je to rekreacija, meditacija, vožnja z avtomobilom, vrtnarenje itn. Tako boste ohranili visoko vibracijo. Dvomi in negativne misli pa vas bodo težje dosegle.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri