Spektakularno praznovanje novega leta v Termah Olimia in Termah Tuhelj

Vstopili smo v praznični december, čas poln topline in radosti je tu. Čas obdarovanj in medsebojnega druženja. Čas zabav, ki se zaključi z najdaljšo nočjo v letu. Še ne veste, kje jo boste preživeli? Ne skrbite, v Termah Olimia in Termah Tuhelj imajo kar nekaj zanimivih predlogov.

8. 12. 2016 | Promocijsko sporočilo

Brazilska vročica ali zlato in prestiž v Wellnessu Orhidelia

Silvestrski program v Termah Olimia bo potekal kar na 4 prizoriščih, s popolnoma različnimi, nadvse zanimivimi tematikami. Poleg slavnostnih silvestrskih večerij z živo glasbo za naše hotelske goste – Megamix band v Wellness Hotelu Sotelia****s in ansambel Katrca v Hotelu Breza**** - smo v savna prostorih najprestižnejšega Wellnessa Orhidelia, pripravili prvovrstno selfness zgodbo za pare, t.i. zlato prestižno silvestrovanje, kjer bodo med drugim gostom postregliz zlatom,za popolno sprostitev telesa in duhapa bodo z nadvse spretnim vihtenjem brisač poskrbeli naši gospodarji vetra.

Vse željne nore zabave do jutranjih urv bazenskem delu Wellnessa Orhidelia čaka prava brazilska vročica - all inclusive silvestrovanje v kopalkah za družine, kjer bodo za spektakularen vstop v Novo leto poskrbele atraktivne brazilske plesalke, DJ Ney z animacijo za odrasle in otroke, organizirani pa bodo tudi tečaji latino plesov.

V kolikor še ne veste, kjer bi preživeli najdaljšo noč v letu, ne odlašajte in nas čimprej pokličite, v Orhidelii je le še nekaj prostih mest!

ART&MOVIE silvestrovanje v Termah Tuhelj

V Termah Tuhelj so projektu Art&Spa dodali še poseben pečat z Art&Movie praznovanjem novega leta, kjer bodo gostje lahko doživeli spektakularni začetek leta 2017, prikazan skozi tematske zabave, katere svoj navdih črpajo iz 7. umetnosti – filma. Prednovoletna zabava 30.12. z gostom presenečenja Sašom Lozarjem, bo idealni uvod v najizvirnejšo noč v letu, zabavi pa so dodali še degustacijo vin v restavraciji Dvorec Mihanović, kje bodo gostje lahko okusili umetnost nagrajenih žlahtnih kapljic. Na samo staro leto pripravljajo v restavraciji Lati še Great gatsby gala večerjo z ansamblom Smooth bend.

Na Vodnem planetu vas čaka Hangover all inclusive praznovanje v kopalkah, kjer bodo gostje doživeli blišč Las Vegas-a. Gostje se lahko odločijo, katero proslavo želijo, saj jim Terme Tuhelj nudijo širok nabor novoletnih paketov, z namestitvijo ali brez. Privoščite si drugačen in neponovljiv vstop v Novo leto.

Na bo vaše letošnje darilo drugačno in izvirno

Letos za praznike podarite nekaj, kar bo resnično ustvarilo nepozabne spomine. Podarite doživetje z darilnim bonom Terme Olimia ali Terme Tuhelj.

Razvajajte svoje najbljižjes posebnimi masažami in edinstvenimi wellness tretmani. Ali pa jim privoščite uživanje v termalni vodi in prebuditev čutov v edinstvenih saunah najboljšega slovenskega Wellnessa Orhidelia in Wellness centra Termalija v Termah Olimia, ter v največjem svetu savn na Hrvaškem, v Termah Tuhelj. Če želite, da bo doživetje res popolno, izberite enega od tematskih paketov z vključenim bivanjem v vrhunskih hotelih s 4* in kraljevski tretma bo zagotovljen.

Več o celotni ponudbi na www.terme-olimia.com in www.terme-tuhelj.hr