Spoznajte LUNINO KOPEL

1. 4. 2022
Deli
Spoznajte LUNINO KOPEL (foto: Profimedia)
Profimedia

Se radi sprostite v peneči kadi? Pri pripravi kopeli upoštevajte lunine mene.

Sodite tudi vi med tiste, ki si v kopel radi dodajate eterična olja, cvetje ter različne soli? Preverite, kaj kopeli dodati glede na lunine mene.

Mlaj

Obdobje mlaja je čas za začetke. Privoščite si kopel z metinim oljem in tako poskrbite za svežo energijo. Med razvajanjem razmislite, kaj v življenju vam več ne služi in se tega znebite.

Rastoči srp

Čas je za rast. V penečo kad položite sveže cvetje, ki vam bo pomagalo dvigniti energijo. Po kopeli se boste počutili kot prerojeni.

Prvi krajec

V času, ko se luna počasi približuje svojemu polnemu stanju, je čas za dvig ljubezenske energije. Privoščite si kopel z oljem vrtnice in rožnato soljo.

Polna luna

V tem obdobju se ne pozabite zahvaliti svojemu telesu za vse, kar vam omogoča. Privoščite si nekaj ekstra razvajanja in v penečo kopel dodajte eterično olje sivke za pomirjujoč učinek.

Zadnji krajec

Luna počasi upada, zato je to popoln čas, da izpustite stvari, ki vam več ne koristijo. Ob kad postavite kristale, ki čistijo energije (npr. kamena strela) in si privoščite kopel s soljo in oljem evkaliptusa.

Upadajoči srp

V tem času se spuščanje nadaljuje. Poglobite se vase in se še enkrat vprašajte, kaj je vse tisto, kar vam trati energijo. Razmišljanje si privoščite v kadi: pripravite si kopel z eteričnim oljem rožmarina.

Novo na Metroplay: Tatjana in Verena Rojc – Slovenci kulturo cenimo bolj kot Italijani | Podkast Slovenske filharmonije