Ste za eko razvajanje?

Si predstavljate, da bi se lahko vrnili direktno v nostalgijo izpred let več desetletij, izkusili vrhunske jedi, pripravljene z dobrinami domačega vrta ali prespali v idilični sobici, ki vam bo priklicala spomine preteklosti?

Ste za eko razvajanje? (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
22. 10. 2019 | Promocijsko sporočilo

Vas mogoče pestijo zdravstvene težave in se spominjate, kako je bilo, ko vam je babica skuhala tisti zeliščni čaj, ki je pregnal vse bolečine ali kako vam je dedek oskrbel rano?

Kljub vsem zdravilom v lekarnah še vedno velja, da si lahko z naravnimi sestavinami pomagamo pri skoraj vseh težavah, le poznati moramo pravilno uporabo in izdelke.

Ker se narava lahko razvija brez človeka, človek pa pod nobenim pogojem ne brez nje, je prav, da zopet vzpostavimo harmonijo med tema velikimi živečima organizmoma. Zato smo tudi pri darilnih paketih SelectBox naredili posebno selekcijo aktivnosti, kjer lahko povežemo sedanjost in preteklost ter zopet zaužijemo naravo v polni meri. Berite dalje in si poglejte, kje vse lahko postane »naravno« -  vaša nova stalnica v življenju – tako pri zdravju kot tudi pri izbiri aktivnosti ter oddiha.

Prehranska dopolnila in ekološki izdelki za nego Ekolife natura

Ko človek in narava delujeta vzajemno, dosežemo pravo stopnjo sožitja. In tako, kot so pozitivne učinkovine za zdravje in nego iskali v naravnih izvorih že naši predniki, je enako vodilo povzela slovenska znamka prehranskih dopolnil in izdelkov za nego, Ekolife Natura. Znamko je na noge postavila Tajča Pavček, glavni cilj pa je zavzemanje za okolje in izboljšanje lastnega počutja.

Pester izbor izdelkov Ekolife Natura je primeren za vse, ki prisegajo na naravno kozmetiko, se aktivno ukvarjajo s športom, imajo kakršnekoli težave s kožo in alergijami ali pa želijo izboljšati splošno počutje.

Najbolj znan produkt so sicer liposomi - majhni mehurčki, sestavljeni iz vodnega jedra in fosfolipida - ki omogočajo boljšo absorpcijo vitaminov in mineralov v telo, ob tem pa ne obremenjujejo želodčne ter črevesne sluznice, ne vsebujejo nanodelcev in so brez GMO. V njihovi zbirki boste našli tudi naravno kozmetiko in izdelke za nego telesa ter ostale ekološke proizvode kot so olja, semena in superživila. Ker pa ne šteje samo uporaba ekoloških izdelkov, temveč tudi pravilna uporaba, boste na njihovi spletni strani našli pravo malo knjižnico, polno raznih receptov, nasvetov in knjig za izboljšanje splošnega počutja.

Če želite zagotoviti boljšo raven življenja zase ali za svoje prijatelje, ste pravo stvar pravzaprav že našli! Z darilnimi paketi SelectBox lahko namreč podarite različne izdelke znamke Ekolife Natura, ki bodo pripomogli k zajemanju življenja z največjo žlico! Vse o tej ponudbi najdeš na povezavi Ekološki izdelki za nego Ekolife natura in Prehranska dopolnila Ekolife natura.


Eco vila Mila

Obožujete prostrana polja in travnike? Poznate občutek, ko hiša dobesedno diha z vami? Pa tisto, ko vaše brbončice začutijo pristnost domačih okusov podeželja?

Vse to boste lahko doživeli v Eco Vili Mila, ki se nahaja v vasici blizu Rogaške Slatine in Term Olimia, katero obdaja čista, neokrnjena narava. V Eco vili Mila lahko zaznate pridih tradicije, ki se prepleta s sodobnostjo, kar boste še posebno okusili v njihovih jedeh, ki so med drugim izključno iz ekološke pridelave. Imate intoleranco na določene sestavine? Brez skrbi – kuhinja brez glutena in laktoze ter izkušnje v pripravi vegetarijanskih ter veganskih jedi bodo zadovoljile prav vsakogar.

V okolici se nahaja nešteto možnosti za različne aktivnosti. V bližini se nahajajo Terme Olimia, vijejo se tudi razne sprehajalne ter kolesarske poti, pozimi pa lahko čas izkoristite na bližnjem smučišču - najbližje se nahaja v Rogaški Slatini. Ker takšno polnost narave skorajda ne moremo okusiti v enem dnevu, v Eco vili Mila ponujajo nočitev v sobah grajenih izključno iz naravnih materialov, vrhunsko oblikovane s pridihom modernosti. Ker se želijo čim bolj zliti z naravo, so vsa kozmetika ter čistila iz naravnih materialov, kar je še posebej primerno za posameznike, ki jih mučijo določene alergije ali podobne tegobe.  

Želite končno do polnosti napolniti pljuča s svežino narave in se podati v športno aktiven vikend? Privoščite sebi ali svojim najdražjim nepozabno doživetje, kjer se bosta staknili narava in človeška kultura, z darilnim paketom SelectBox, kjer boste našli tudi omenjeno ponudbo. Več informacij najdete TUKAJ >>.

Biokozmetika Pet Beauty Center

Ste že kdaj poskusili uporabiti naravno kozmetiko? Desetletja nazaj ni obstajalo na kupe preparatov, ki bi jih lahko uporabili za razvajanje telesa. Vse sestavine so zato babice skrbno zbirale iz svojega okolja, kar pomeni, da so se od nekdaj zatekale k naravi in naravnim sestavinam.

Biokozmetika Pet Beauty Center se ponaša ravno k zatekanju nazaj v naravo in naravni kozmetiki. Ta ne vsebuje umetnih parfumov, konzervansov ali barvil, zato je še posebej primerna za nego občutljive kože, ki je nagnjena k alergijam. Poleg tega sta sama pridelava in pakiranje naravne kozmetike usmerjeni izključno k naravnim surovinam, zato je celoten postopek v prid naravi, saj so produkti navadno celostno razgradljivi, do človeške kože pa so zaradi tega še toliko bolj nežni.

Zagrebški Biokozmetika Pet Beauty Center je salon z dolgoletno tradicijo, strokovno usposobljenim osebjem, znani so po uporabi naravne kozmetike najvišjih standardov in kvalitete. V njihovi ponudbi boste našli zdravljenje z matičnimi celicami, aromaterapijo, kisikovo terapijo, razne sproščujoče masaže, velik poudarek pa dajejo na dovršene tretmaje za pomlajevanje kože.

V ponudbi darilnih paketov SelectBox so prav tako združeni različni tretmaji, terapije, nege in pilingi, ki jih lahko koristite za izboljšanje lastnega počutja ali jih podarite svojim najbližjim in jim pričarate nepozabno sprostitev v objemu narave. Vse o ponudbi najdete TUKAJ >>.

B&B Pr’ Gavedarjo

Zgodovina in tradicija pišeta svoje zgodbe, ki se vijejo v sedanjost. Zgodba domačije Pr' Gavedarjo, se je začela pisati že pred 1. svetovno vojno, ki je zrasla na podlagi majhne hiške v centru vasi. Ljubezen do tradicije je bila že takrat močna, zato stare hiše pravzaprav niso nikoli podrli, temveč so jo enostavno vgradili v novo, s čimer so ohranili celotno zakladnico zgodb domačije. Da bi hiša sovpadala s časom, ko je nastala, so se domači trudili ohranjati tradicionalen videz izpred let, prav tako so ves čas povezani z naravo in njenimi dobrinami.

Tako boste lahko prespali v sobah, iz katerih veje duh tradicije, pomešan z moderno izvedbo in dovršen v naravnih materialih. Za dobršen vpogled v tradicionalno podobo vse sobe krasi unikaten tekstil Almire Sadar, ki vam pobliže predstavi zgodbo gorenjske kulturne dediščine. V mrzlih dneh se boste lahko greli na leseno biomaso, ob jutrih pa vas bo pričakal prvovrsten zajtrk poln domačih dobrot, ki so jih vzgojile roke sosednjih kmetij. Tako vam bodo postregli vse od domačega mleka, raznih sirov, domače jogurte, kosmiče, doma pridelan med, suho sadje, domače zeliščne čaje, ki jih sestavlja kar 33 različnih vrst zelišč, manjkala ne bo niti nepogrešljiva kava, ki v znamenju družbene odgovornosti nosi prestižen certifikat pravične trgovine, FAIR TRADE.

Če želite svojim najbližjim podariti enkraten mir in odlično kulinarično doživetje domačih kmetij, jim boste z darilnim paketom SelectBox pričarali edinstveno izkušnjo v sožitju z naravo. Vse o ponudbi najdete TUKAJ >>.

Avtor: Sandra Požes za SelectBox

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!