Zaljubljeni v življenje – gurmansko razvajanje ob morju

Pravijo, da smo v partnerja lahko zares zaljubljeni šele takrat, ko ljubimo sami sebe. Partnerski odnos pa temelji tudi na hvaležnosti za skupne trenutke, zbujanje v paru, potovanja v dvoje. Seznam je neskončen…

30. 1. 2019 | Promocijsko sporočilo

Zakaj si ne bi letošnje Valentinovo zapomnili po času, ki ste ga posvetili partnerju? Ker bo dan zaljubljencev tokrat v četrtek, je to odlična priložnost, da se odpravimo na morje. Naj bo podaljšan vikend zares samo vajin.

Prebujanje ob pogledu na morje

Naj bo tokratno prebujanje v paru začinjeno s ščepcem soli in vonjem po borovcih. Moderno opremljene sobe Mind Hotela Slovenija bodo poskrbele za popolno udobje v dvoje, odličen mediteranski zajtrk pa za val nove energije.

Terme Portorož

V sklopu resorta LifeClass Hotels & Spa delujejo Terme Portorož, ki se lahko ponašajo s kar petimi naravnimi, zdravilnimi dejavniki, tesno povezanimi z lokalnim okoljem in tradicijo pridelave soli. Pri tretmajih uporabljajo zdravilne elemente: kot so mediteranska klima, slanica (acqua madre), solinsko blato (fango), morska voda ter 42.000 let staro Pramorje. Orientalska masaža hrbta bo prebudila vse vajine čute in vaju ponovno povezala. Ker si to zaslužita.

Savnanje v dvoje

Zaprite oči in vstopite v Sauna Park, kjer le na vaju čaka 7 različnih savn na več kot 1.000 m2 površine. Poleg klasične finske in turške savne bodo za izločanje strupov iz telesa poskrbele zeliščna, thalasso in solna savna. Med savnanjem si privoščite tudi malo premora - Kneipp kopeli, masažni vrelci, slapovi, barvna terapija in ledena jama bodo poskrbeli, da se boste napolnili s svežo energijo.

Romantična večerja v Istrian Bistro & Tapas bar

Vse se začne in konča pri dobri hrani. Dan ljubezni mora vsebovati tudi Valentinov menu. Tokrat si privoščita sveže in lokalne jedi izpod rok odličnih kuharjev Istrian Bistro & Tapas bara, ki navdih za pripravo zanimivih kreacij črpajo iz ljubezni.