Spomladansko čiščenje: čisto stanovanje za čiste misli

Ko nas zajame prvo pomladno razpoloženje, večina začuti potrebo po vsesplošnem čiščenju, kar je povsem naravni notranji vzgib. Pomlad prinaša nov začetek, zato moramo narediti prostor zanj. Očistimo svoje telo, svoje misli in tudi – prostor, kjer živimo. Le tako bodo energije tekle brez ovir in prinesle tako želene pozitivne spremembe.

12. 3. 2019 | Promocijsko sporočilo

Po tradicionalni kitajski medicini je pomlad čas jeter, ki so glavni čistilni organ v telesu, čiščenje pa bi si morali privoščiti na vseh ravneh, tako duhovni kot fizični. Ker je vse povezano in je tisto, kar je zunaj nas, samo ogledalo tega, kar je v nas. 

Začnimo doma!

Tudi prostor, kjer živimo, je dober pokazatelj vseh naših misli, čutenj, čustvovanj, neravnovesij, blokad. Čiščenje bivalnega prostora je tako del procesa vsesplošnega čiščenja, saj zbistri um in pozitivno vpliva na naše energije

V razstrupljanje telesa, čustev, misli torej vključimo tudi čiščenje prostora, ki nam služi kot dom oziroma zavetje, kjer si napolnimo baterije. Za zdravo osnovo ga najprej seveda pospravimo, počistimo, posesamo, nato pa spravimo v red še omare, predale, predalnike, ki jih prečistimo in naredimo prostor za nove. 

'Pravi prijatelj' za pomoč

Ste se v življenju že naučili sprejemati pomoč, kar je vsekakor ena od stopničk na poti duhovnega razvoja? Od ljudi jo je včasih težko sprejeti, saj jim nočemo biti v nadlego in napoto oziroma jim odžirati tako potrebega časa in energije, toliko lažje pa je morda računati na pomoč 'robota'. V sodobnem svetu si s tehnologijo vendarle lahko pomagamo tudi tako, da smo bolj v stiku sami s sabo. Naj naprava v celoti opravi kakšno delo namesto vas, vi pa ta čas izkoristite za sprehod v naravi, branje knjige, pogovor s prijateljem. Ko bosta oba končala, bo stanovanje čisto in energija bo spet lahko lepo stekla, vi pa se boste z njo napolnili že prej, ko boste svoj prosti čas unovčili za stvari, ki polnijo dušo.

Z najnovejšim, težko pričakovanim sesalnikom iRobot® Roomba® i7+, ki prinaša novo, še višjo raven inteligence in avtomatizacije, bo to več kot samo po sebi umevno. Roomba i7+ si namreč zapomni tloris domovanja in lahko očisti le posamezne sobe, ko mu to naročimo z uporabo glasovnih ukazov, po čiščenju pa se še samodejno izprazni. To pomeni, da vam več tednov zaporedoma ne bo treba misliti na sesanje.

 

Inteligentno čiščenje

iRobotova patentirana navigacija iAdapt® 3.0 s tehnologijo vSLAM® robotskemu sesalniku Roomba® i7+ omogoča, da brez težav in učinkovito najde pravo pot skozi domovanje in si pri tem zapomni, kje je že bil ter kaj je še treba počistiti. Prilagaja se tudi spreminjajočim se domačim okoljem, tako da zmeraj pozna najboljši način za čiščenje.

Prva krtača odstranjuje in razrahlja umazanijo, medtem ko se druga premika v nasprotno smer in umazanijo pobere in posesa. Za razliko od ščetinastih krtač, ki se lahko zvijejo in zgrešijo koščke umazanije, se krtače iz upogljive gume prilepijo na tla in počistijo vse, od majhnih delčkov, kot sta prah in umazanija, lasje in večje smeti.

Nizka višina Roombi i7+ omogoča čiščenje pod pohištvom in okrog nog, visoko učinkovit filter pa prestreže kar 99 odstotkov cvetnega prahu, plesni, prašnih drobcev ter mačjih in pasjih alergenov.

S tako pomočjo boste tudi vi gotovo lažje našli svojo pot do čistih misli in novih začetkov, saj vam bo ostajal čas, ki ste ga prej namenjali sesanju, hkrati pa bo vaš dom ves čas očiščen umazanije, ki preprečuje, da bi se v svojem prijetnem zavetju kar najbolje počutili in si tu sproti polnili dušo.

 

iRobot