10. dan novoletnega izziva: 6 nasvetov za izpolnitev želja

Danes vam bomo podali nekaj napotkov, ki vam bodo pomagali pri izpolnjevanju želja v novem letu.

10. dan novoletnega izziva: 6 nasvetov za izpolnitev želja (foto: profimedia) profimedia
29. 12. 2019

Dobro je, če staro leto zapuščamo in v novo leto vstopamo z jasno namero. Z jasnimi mislimi KAJ si želimo. Kaj si želimo, da odide in česa si želimo več v življenju...

V vesolju vlada zakon privlačnosti. Privlačimo tisto, kar resonira z nami, z našo energijo. Dogodki, izkušnje in ljudje v našem življenju so tisti, ki jih pretegnemo k sebi, ker jih potrebujemo (kot učitelje v tistem trenutku).

Če to razumemo, lahko v življenje privabimo tudi drugačne (boljše) izkušnje, stvari, dogodke in ljudi. 

Ko spremenimo sebe, se naše okolje spremeni in v njem vidimo odraz spremembe, ki smo jo naredili pri sebi. 

Smo soustvarjalci svoje sreče in imamo moč, da ustvarjamo dogodke v svojem življenju. Prav tako pa lahko vedno naprosimo vesolje za pomoč pri izpolnjevanju želja. 

Če si želite v letu 2020 priklicati določen dogodek, ljudi, obilje, službo ali razrešitev določene situacije, je tu nekaj nasvetov, kako to doseči.

1. Hvaležnost za malenkosti

Prvi pogoj, da se vam uresničijo želje, je, da verjamete v čudeže življenja. V pomoč vesolja, jo opazite in cenite. Zato pričnite z majhnim. Opazite vse darove, ki vam jih pošilja, majhne uresničitve želja in bodite za to hvaležni. "Hvala, hvala, hvala za vse darove, ki jih prejmam vsak dan." Naj bo ta misel prisotna kar se da pogosto. 

2. Postavite svojo jasno namero

Naprosite JASNO, kaj si želite. A če si nekaj želite in za nekaj prosite, to seveda še ne pomeni, da boste to dobili takoj ali na način, kot ste si vi zamislili. To še posebej velja za stvari, ki jih naproša vaš ego. Zato še preden naprosite za pomoč pri uresničevanju želje, jasno razčistite pri sebi, kaj je tisto, kar si vaše srce (in ne um) želi ter po čem hrepeni. 

3. Vizualizirajte

Z vašo jasno namero v srcu, zaprite oči in si predstavljajte, da že imate to, kar si želite. Začutite radost ob tem in ostale občutke, ki vas preplavljajo, ko to prejmete. Le v radosti lahko uresničujemo želje. V otožnosti, občutkih manjvrednosti in žrtve, bomo težko ustvarjali življenje, kot si ga želimo. 

4. Prosim in hvala

Sedaj je čas, da naprosite vesolje ali življenje samo, kakor želite..."Vesolje, želim si… Hvala, hvala, hvala že vnaprej za pomoč… Hvala tudi, če tega ne dobim, ker ni v skladu z mojo potjo."

5. Odprite se in izpustite nadzor

Ko naprosite in izrazite željo, spustite svojo kontrolo. Ne gre nadzorovati načina, kako in kdaj se vam bo želja uresničila. Vesolje bolje ve, kdaj je primeren čas in na kakšen način. Dopustite, da opravi svojo nalogo. To ne pomeni, da negibno ležite pod odejo in čakate, da se želja uresniči. To pomeni, da aktivno delujte v smeri izpolnitve svoje želje in ste odprti za pomoč, načine pomoči in niste zataknjeni v svoja pričakovanja, dopuščate možnost, da se stvari odvijajo tudi drugače, kot ste si vi zamislili.  

6. Sprejmite življenje

Vse bo prišlo ob pravem času. Zaupajte, da bo vse tako, kot je za vas najbolje.  

Uživajte v čudežnih poteh življenja!

In ustvarjajte čudeže tudi sami. 

#DelimoNasmehe #Nasmeškotek