DNEVNI HOROSKOP

Astrološko gledano je Luna najhitrejše premikajoče se telo, saj za prehod skozi posamično astrološko znamenje v povprečju porabi le dva dni. S prehodom iz enega v drugo astrološko znamenje Luna v skladu z znamenjem, v katerem se nahaja, značilno obarva način svojega vplivanja. Dnevne astrološke napovedi se zato močno opirajo prav na gibanje lune, pri čemer pa seveda ne zanemarljajo drugih usodnejših aspektov.

V nadaljevanju vas vabimo, da si najprej preberete lunin astrološki uvid po dnevih, nato pa še za vsako znamenje posebej.

LUNIN DNEVNI HOROSKOP

Za 21. april

 V nedeljo se bo luna nahajala v znamenju tehtnice, zato bodo lepe stvari pritegnile vašo pozornost, kar vas vodi v akcijo in vam ne dovoli, da bi dvomili o njihovi pomembnosti. Notranje videnje vas usmerja na pot, ki vodi v najvišje dobro in največji radosti naproti. Povezani boste z neskončnostjo življenja, v kateri je vse prijetno in dovršeno. Če ste ranjeni ali razočarani, boste to zelo težko skrili. Osebne potrebe po naklonjenosti ali vrednotah bodo izpostavljene, zato se prepustite toku dogajanja. 

Dnevne horoskopske napovedi pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

ODŠTEVAMO SKUPAJ

Še 4

dni do konca retrogradnega Merkurja

Dnevni horoskop po posameznih astroloških znamenjih

Karte usode se bodo danes premešale. Zanimivo je, da si boste po intuiciji zbrali tiste, ki vam bodo koristile na zdravstvenem področju. Srečno roka vas bo spremljala povsod. Začutili boste moč, da prevzamete stvari v svoje roke in nekaj spremenite. 

Ne jemljite si vsega preveč k srcu, posebno če se vas drži smola. To je le en slab trenutek negotovosti. Napeti ste tudi zato, ker si morate omisliti spremembo. Preveč ste površinski, zato je čas, da se zamislite nad določenimi zadevami in se poglobite. Še vedno ne želite sprememb. 

Čeprav imate na srečo tudi boljše dni, boste tudi tega lahko preživeli brez večjih pretresov. Manjkalo vam bo predvsem optimizma in volje, da bi se česa lotili. Zdrav način življenja vključuje zdravo prehrano, dovolj gibanja in pozitivnih misli. Tokrat ne bo posledic, toda vseeno začnite vsaj razmišljati o tem, kako boste rešili nesporazume. 

Najbolje se lahko zanesete le sami nase. Čaka vas nekaj stresa, zamujanja projektov in nesporazumov v komunikaciji, ki vas bodo le še dodatno motivirali, da dosežete svoj cilj. Privlačile vas bodo vse lepe in prijetne zadeve. Obstajala bo povečana možnost, da se vam bo izpolnila srčna želja. 

Če ne gre drugače, se prisilite k počitku in si vzemite nekaj prostega časa samo zase. Drugače, kot da se razbremenite, ne bo šlo. Komunikacija z drugimi bo ravno zaradi vaše preobremenjenosti z delom šibka. Ne oklepajte se le stvarnosti in pustite kdaj tudi svoji domišljiji prosto pot. 

V dan boste stopili precej slabovoljno, intuicija vas bo svarila pred slabimi odločitvami, zaupajte ji in reagirajte umirjeno. Določene obveznosti se ne boste mogli izogniti, pa če se boste še tako trudili. Brez večjih zapletov boste popoldan nekaj zaključili in dobili jasno potrditev, da vam je pot naprej odprta. 

Postajali boste zoprni, ker se vam bo zdelo, da vas vedno nekdo omejuje, a prezir do avtoritete bo počasi izpuhtel. Namesto tega boste našli razumevanje za ljudi. Preveč boste obremenjeni z redom in disciplino. Pazite, da zaradi te obsedenosti ne izgubite spontanosti. Naprezanje in potreba po popolnosti vas lahko psihično utrudita. 

Počutili se boste kot na konju, saj boste z lahkoto opravljali svoje delo, kar vam daje možnost, da dokončate tudi nekaj preteklih obveznosti. Česar do zdaj niste imeli poguma storiti, se lahko spremeni v hipu. Vse potrebno boste izvedeli v pravem trenutku, da boste še lahko vplivali na izid. 

Nekdo bo s hinavščino poskušal speljati vodo na svoj mlin. Dovolj pozorni boste, da vam ne bo prekrižal načrtov, vendar ne gre za osebo, od katere bi to pričakovali.  Čas, ki ga boste vložili v pospravljanje in urejanje, se vam bo obrestoval, da boste kasneje hitrejši in bolj učinkoviti. Večer bo pozitivno obarvan. 

Zaradi spremenljivega razpoloženja bo tudi vaša učinkovitost nekoliko nihala. Zelo se boste navdušili za nov projekt, vendar boste tudi hitro izgubili zagon. Ko zaslutite, da se bo treba prilagajati, vas najprej mine volja do življenja, a temu ne boste mogli uiti. 

V želji, da bi dan minil brez konfliktov, boste v določeni situaciji raje molčali in si mislili svoje. Kar pa zadeva vaše zdravje, razmislite, kaj bi lahko ukrenili glede stresa. Zadanih nalog se boste lotili na marljiv način. Popaziti bo potrebno na zdravje. 

Lahko bi premikali gore, če bi vam zaprle pot do cilja. Vendar tokrat to ne bo potrebno, saj ste tik pred tem, da požanjete uspeh in občutite zadovoljstvo. Najprej boste imeli težavo, kako reči ne, vendar se boste postavili zase. Počnite stvari zaradi osebnega zadovoljstva in ne zato, da bi vas ljudje sprejemali.