DNEVNI HOROSKOP

Astrološko gledano je Luna najhitrejše premikajoče se telo, saj za prehod skozi posamično astrološko znamenje v povprečju porabi le dva dni. S prehodom iz enega v drugo astrološko znamenje Luna v skladu z znamenjem, v katerem se nahaja, značilno obarva način svojega vplivanja. Dnevne astrološke napovedi se zato močno opirajo prav na gibanje lune, pri čemer pa seveda ne zanemarljajo drugih usodnejših aspektov.

V nadaljevanju vas vabimo, da si najprej preberete lunin astrološki uvid po dnevih, nato pa še za vsako znamenje posebej.

LUNIN DNEVNI HOROSKOP

Od 30.01. do 05.02.

Tisti, ki ste bolj jutranji, se boste v ponedeljek zjutraj povezali z energijo Lune v biku. Naredili si boste načrt ter prebujali vztrajnost vse do 9.34 ure, ko luna prehaja v znamenje dvojčkov. Premislite, preden si na glavo nakopljete nove obveznosti in odgovornosti, saj potrebujete več počitka. Malce boste pasivni, lenobni, vendar kljub temu pripravljeni na zanimivo kramljanje. Samo fizična privlačnost ne bo pomembna, pomembno bo predvsem, da imate z nekom veliko skupnega. V ljubezni prihaja ponovno zanimanje za nasprotno stran.

V torek, ko bo luna v dvojčkih boste težje kot običajno obstali na mestu, nenehno se boste gibali in premikali. Veliko boste govorili, vendar kljub temu bolj malo povedali. Kljub nenehnemu hitenju lahko pozabite na uro, saj boste raztreseni. Spontana druženja vas bodo močno navdihovala, pripravljeni boste ušpičiti neumnosti, samo da vam ne bo dolgčas.  

V sredo skozi dan, ko se bo luna še nahajala v dvojčkih si boste težko vzeli čas zase, saj vas bo nekdo vedno zmotil ob nepravem trenutku. Hitri in drzni si boste vzeli kar boste smatrali da vam pripada, seveda brez slabe vesti ali kakšnega občutka krivde. Ob 20.11 uri prehaja luna v raka, zato se vam nikamor več ne bo mudilo, ne glede na to, kako se boste trudili hiteti, bo vaš ritem postal bolj premišljen.  

V četrtek, ko se bo luna nahajala v znamenju raka vas bo življenje opozorilo na določene točke, še posebej na čustvenem področju. Počutje bo nihajoče, vendar kljub temu dokaj stabilno. Bolj pozorne bodite ženske na ginekološko področje, kjer se lahko pojavijo kakšne nevšečnosti. Najboljše se boste počutili v znanem in domačem okolju, potrebovali pa boste več pozornosti kot običajno.

V petek vas bo spremljala energija lune v raku, ki se najbolj dotika vsega, kar je povezano z občutki. Lahko se vam zgodi, da boste tiste, ki niso nič krivi krivili za svoje nezadovoljstvo. Težko in neradi boste zaupali drugim, tudi če bodo njihovi nasveti koristni za vaš napredek. Aktivno ukvarjanje s športom bo neznanka, saj ne boste zbrali dovolj moči.

V soboto ob 9.48 uri luna preide v znamenje leva, zato bo vse skupaj lepše, bolj spontano, tudi obremenitve se počasi umikajo vstran. Zaznavali boste, da vas vse energije podpirajo na vaši poti. Zablestite, da boste izžarevali moč, dostojanstvo in pozitivno energijo. Nikar preveč ne iščite odgovorov tam kjer jih ni, raje stopite korak naprej. Energija v družinskem krogu bo topla in ustvarjalna.

V nedeljo, ko prihaja vpliv Polna lune, ne bodite presenečeni, če bo vaše razpoloženje precej nihalo. Tudi če boste imeli občutek, da ste naredili največjo napako v zadnjem času, skušajte ohraniti mirne živce. Strasti bodo izbruhnile, vendar ne tam, kjer bi si to v bistvu želeli.

Pripravil: Horoskop.si 

Retrogradni merkur

ODŠTEVAMO SKUPAJ

Še 78 dni do začetka retrogradnega Merkurja

Dnevni horoskop po posameznih astroloških znamenjih

Pometli boste z romantičnimi idejami in se osredotočili na bistvene izzive v trenutni situaciji. Okolica bo presenečena nad spremembo, pričakujte manjšo težavo, ki bo povezana s komunikacijo.

Več >>

Izbruh neke močne energije vas bo iztrgal iz urejene rutine. Prepustite se toku dogajanja in ne razmišljajte venomer samo skozi okvire svojih načrtov.

Več >>

Pretvarjanje vam ne bo pomagalo. Kvečjemu bo naredilo še veliko večjo zmedo. Bodite človek na mestu in priznajte svoje napake. Nihče od vas ne zahteva popolnosti.

Več >>

Do izraza bo prišla vaša sentimentalna plat. Popolnoma vas bo imela v oblasti. To vam bo lahko prineslo marsikatero nevšečnost. Poskušajte ostati čim bolj razsodni.

Pripravil: Horoskop.si

Več >>

Marsikaj je na vaši strani, čeprav zadeve ocenjujete nekoliko pristransko, saj se vam zdi, da so vas trenutne okoliščine ustavile. Vse je za nekaj dobro, izognili se boste zapravljanju energije.

Več >>

Pride dan, ko imate tega, da ste vsem na razpolago, preprosto dovolj, in to znate tudi pokazati. Čutite, da potrebujete energijo zase, čeprav okolica tega ne bo odobravala.

Pripravil: Horoskop.si

Več >>

Današnji dan bo ugoden tako za nakupe kot tudi za prodajanje. Upoštevajte to in se znebite stvari, ki jih ne potrebujete več. Pretok energije v vašem domu se bo izboljšal.

Pripravil: Horoskop.si

Več >>

Pripravljeni ste na novo ljubezensko ali poslovno srečanje. Vprašanje je le, ali boste tokrat vztrajali, saj ste kar nekaj zadev preprosto izpustili, ko ste se začeli dolgočasiti.

Več >>

Morali se boste prilagoditi. Morda boste morali spremeniti svoje načrte, toda ne le za danes, ampak celo za več dni. Dela ne boste mogli nadzorovati.

Več >>

Osredotočite se predvsem na posle in na zbiranje informacij v povezavi s težjim gradivom. Ne zanemarite podrobnosti. Glede domače ali zasebne zadeve pa se lahko posvetujete z nekom izmed starejših.

Več >>

Dobro premislite, koliko ste pripravljeni ponuditi in navsezadnje tudi žrtvovati. Če boste razsodni, se nimate česa bati, saj se bodo zadeve zavrtele v pravi smeri.

Več >>

Vaša samozavest bo poudarjena, brez težav boste pridobili podpornike. Očitno bo, da ste pravi za neko nalogo, a bo videti, kot da nekdo tega noče opaziti.

Več >>