Dnevni horoskop: Oven

Previdnost je potrebna vendar ni priporočljivo, da bi igrali žrtev. Močnejši ste kot se zavedate, vaša moč v današnjem dnevu prihaja iz vaše odprtosti in prilagodljivosti.  Kmalu sledi novo olajšanje in občutek, da se vračate na pravo pot, kar vas bo navdalo z optimizmom. 

Ljubezen

Na današnji dan se bo zgodilo marsikaj zanimivega in novega. V družbi partnerja boste dobre volje, skupaj se bosta ukvarjala z aktivnostmi, ki vaju bodo razveseljevale. Počasi se vračate v prave smeri in pridobili boste na svojo stran še nekoga, ki se bo lotil nečesa zanimivega. 

Kariera in denar

Ne govorite preveč o vaših zasebnih zadevah v službi, varujte svoje skrivnosti. Niso vsi enako naravnani. Spomnite se, da ste zaradi dolgega jezika izgubili kar nekaj priložnosti, zdaj naj bo drugače. Pripravljeni ste nadaljevati nekaj, kar vas je doletelo precej nepričakovano. Zvečer se bo vseeno pojavil zastoj. 

Dnevne horoskopske napovedi pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

Srečne številke

32, 7, 8

Barvni talisman

Danes vam bo srečo prinašal predmet (ali kos oblačila) v barvi, ki se prikazuje v okvirčku spodaj.

O znamenju: Oven

20. marec do 19. april

Ovna označujejo absolutna spontanost, nagonska in dinamična ter drzna sila, ki bujno prodira, zato ne prenese omejitev. To so kreativni, strastni, energični posamezniki, ki dobro vedo, kaj je dobro zanje in kaj je tisto, česar ne prenesejo. Njihova prirojena ambicija v kombinaciji z njihovimi naravnimi sposobnostmi jih usmerja v to, da pogosto iščejo najboljše mesto zase. Ne glede na to, ali gre za posel ali ljubezen, oven je vedno kos izzivu. Na vsakem področju svojega življenja je zelo samozavesten in prepričan, zato raznih namigov in nasvetov v bistvu ne potrebuje. Njegova kariera je merilo dosežkov, zlasti tistih, ki jih nabere zelo hitro in spretno.

Dnevni horoskop po posameznih astroloških znamenjih

Previdnost je potrebna vendar ni priporočljivo, da bi igrali žrtev. Močnejši ste kot se zavedate, vaša moč v današnjem dnevu prihaja iz vaše odprtosti in prilagodljivosti.  Kmalu sledi novo olajšanje in občutek, da se vračate na pravo pot, kar vas bo navdalo z optimizmom. 

Nekdo se bo prikazal in vas obiskal prav takrat, ko si boste zaželeli mir. Pazite na zdravje, saj je vaš imunski sistem trenutno malce šibkejši. Pazljivi bodite tudi na živčni osnovi. Zadeve sicer niso tako zapletene, toda preprosto se nočete poglabljati. Vir boljšega počutja poiščite v naravi. 

Dan vam prinaša nekaj dobrih iztočnic in napredka na zdravstvenem področju. Na eni strani bo osebne, na drugi pa duhovne narave. Pridobili boste moč in voljo, seveda pod pogojem, da se potrudite. Možnih je veliko izhodov, a šele takrat, ko se boste sprostili jih boste zagledali. 

Znebili se boste določenih neutemeljenih strahov. Pazite le, da ne bi prehitro povedali nečesa, kar vam leži na duši, ker bo vse skupaj zazvenelo drugače od tega, kar ste predvidevali. Ne zatekajte se v iste navade in razčistite s preteklostjo.  Ne dovolite, da bi ves dan le razmišljali in potem zapravljali svoj čas za sanjarjenje. 

Nekoga bi radi obdržali ob sebi, toda to bo možno le, če boste popustili. Kar bo skoraj nemogoča misija, saj se predobro zavedate, da vzbujate veliko pozornosti tudi pri drugih zanimivih obrazih. Nekdo vas pozna bolje, kot si mislite. Vseeno pa si nočete priznati, da ste izredno zainteresirani. 

Vaše počutje bo spremenljivo, znašli se boste na razpotju ali nagibali k skrajnostim. Najprej preveč tuhtate in čakate, potem boste zahtevali razlago za vsako ceno. Gre samo za začasen premor, ki ga lahko izkoristite za svoje drugačne, razigrane korake. Ne odnehajte prehitro, le zato, ker si nekdo za vas ne vzame dovolj časa. 

Čim prej si določite svoj cilj. Odločnost se vam vsekakor obrestuje, posebno če se nahajate v kočljivi situaciji. Bodite bolj prilagodljivi, posebno pri druženju s prijatelji.  Zadali si boste preveč naenkrat, kar vas ne moti, ker se prav v takih situacijah običajno izkažete. Zdaj se lahko začnete z nekom dogovarjati na drugačen, bolj direkten način. 

Ne sklepajte prehitro in na podlagi prvega vtisa. Tako bi se le zapletli v nekaj zoprnega in obremenjujočega. Pazite, da se ne bi prepirali s tistimi, ki so bolje pripravljeni. Želite si obdržati več samostojnosti in tega, da lahko odločate zase. Zdaj se lahko začnete z nekom dogovarjati na drugačen, bolj direkten način. 

Tokrat so zaradi dogodkov, ki se vrstijo vaši dvomi še bolj poudarjeni. Še nekaj morate prestati, preden se boste lahko umirili. Pot je še dolga, posebno če gre za zdravstvene zaplete. Priznati si morate, da si tokrat dejansko želite resno zgodbo.  Toda ne bo šlo brez prilagajanja.  

V krogu družbe bo nekaj novosti, s katerimi se ne boste strinjali, zato se boste tudi postavili zase. Znova premislite o tem, zakaj si nikakor ne najdete dovolj časa za prijetne dejavnosti. To vam bo ustrezalo, če ste se v zadnjem časih že začeli spraševati, zakaj se nič ne premakne. 

Tokrat boste še dokaj sproščeni in odločni, potem pa se vse skupaj obrača v drugo, vam že dobro znano smer, ko nenehno nekaj preverjate in nikakor ne morete zaupati do konca. Prišli boste do točke, da vas drugi ne zanimajo več. Poskrbite za boljšo fizično pripravljenost, ter boljše počutje. 

Energija današnjega dne vam bo naklonjena, saj vam prinaša potrebo po dinamiki, drznosti in odločitvah, ter potrebo po raziskovanju in optimizmu. Ne skrbite, uspeli boste. Običajno ste veliko odločnejši in se držite enega in istega, zdaj pa, preprosto obračate nov list in se ne ozirate v preteklost.