Dnevni horoskop: Dvojčka

Dan vam prinaša nekaj dobrih iztočnic in napredka na zdravstvenem področju. Na eni strani bo osebne, na drugi pa duhovne narave. Pridobili boste moč in voljo, seveda pod pogojem, da se potrudite. Možnih je veliko izhodov, a šele takrat, ko se boste sprostili jih boste zagledali. 

Ljubezen

Pred vami je precej zahteven dan, v katerem se bo veliko dogajalo. Upali ste, da ste končno pustili za seboj nekaj nevšečnosti, posebno v domačem okolju. Pripravite pa se na še nekaj zapletov, posebno s tistimi, ki so bolj direktni. Imate več kot eno dobro priložnost za pogovor. 

Kariera in denar

Dobrih novic bo nekaj več, kot ste pričakovali, zato boste sprva zmedeni. Niste preveč prepričani o nečem, kar vam bodo dopovedovali sodelavci in nadrejeni. Dobro premislite. Nimate dovolj izkušenj niti potrpežljivosti, da bi nekaj opravili tako dobro, kot si želite. 

Dnevne horoskopske napovedi pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

Srečne številke

29, 35, 1

Barvni talisman

Danes vam bo srečo prinašal predmet (ali kos oblačila) v barvi, ki se prikazuje v okvirčku spodaj.

O znamenju: Dvojčka

21. maj do 21. junij

To je oseba, ki niha in poskuša ves čas ostati v središču pomembnega dogajanja, vendar bolj kot opazovalec. Njihovo lahkotno in klepetavo delovanje napolni prostor z zanimivo energijo ter prežene dolgčas. Znajo uporabljati svoj prodorni um, vendar so preveč površni, da bi vztrajali do konca. V odnosih je zanje najpomembnejše, da so sprejeti ter da ves čas čutijo močno poželenje. Komunikacija je tisti ključ, ki jih vodi ali do uspeha ali pa v negativnem smislu do tega, da se nekomu z nepremišljenimi frazami celo zamerijo. Niso varčni, znajo pa zelo dobro poskrbeti za lastno zadovoljstvo.

Dnevni horoskop po posameznih astroloških znamenjih

Previdnost je potrebna vendar ni priporočljivo, da bi igrali žrtev. Močnejši ste kot se zavedate, vaša moč v današnjem dnevu prihaja iz vaše odprtosti in prilagodljivosti.  Kmalu sledi novo olajšanje in občutek, da se vračate na pravo pot, kar vas bo navdalo z optimizmom. 

Nekdo se bo prikazal in vas obiskal prav takrat, ko si boste zaželeli mir. Pazite na zdravje, saj je vaš imunski sistem trenutno malce šibkejši. Pazljivi bodite tudi na živčni osnovi. Zadeve sicer niso tako zapletene, toda preprosto se nočete poglabljati. Vir boljšega počutja poiščite v naravi. 

Dan vam prinaša nekaj dobrih iztočnic in napredka na zdravstvenem področju. Na eni strani bo osebne, na drugi pa duhovne narave. Pridobili boste moč in voljo, seveda pod pogojem, da se potrudite. Možnih je veliko izhodov, a šele takrat, ko se boste sprostili jih boste zagledali. 

Znebili se boste določenih neutemeljenih strahov. Pazite le, da ne bi prehitro povedali nečesa, kar vam leži na duši, ker bo vse skupaj zazvenelo drugače od tega, kar ste predvidevali. Ne zatekajte se v iste navade in razčistite s preteklostjo.  Ne dovolite, da bi ves dan le razmišljali in potem zapravljali svoj čas za sanjarjenje. 

Nekoga bi radi obdržali ob sebi, toda to bo možno le, če boste popustili. Kar bo skoraj nemogoča misija, saj se predobro zavedate, da vzbujate veliko pozornosti tudi pri drugih zanimivih obrazih. Nekdo vas pozna bolje, kot si mislite. Vseeno pa si nočete priznati, da ste izredno zainteresirani. 

Vaše počutje bo spremenljivo, znašli se boste na razpotju ali nagibali k skrajnostim. Najprej preveč tuhtate in čakate, potem boste zahtevali razlago za vsako ceno. Gre samo za začasen premor, ki ga lahko izkoristite za svoje drugačne, razigrane korake. Ne odnehajte prehitro, le zato, ker si nekdo za vas ne vzame dovolj časa. 

Čim prej si določite svoj cilj. Odločnost se vam vsekakor obrestuje, posebno če se nahajate v kočljivi situaciji. Bodite bolj prilagodljivi, posebno pri druženju s prijatelji.  Zadali si boste preveč naenkrat, kar vas ne moti, ker se prav v takih situacijah običajno izkažete. Zdaj se lahko začnete z nekom dogovarjati na drugačen, bolj direkten način. 

Ne sklepajte prehitro in na podlagi prvega vtisa. Tako bi se le zapletli v nekaj zoprnega in obremenjujočega. Pazite, da se ne bi prepirali s tistimi, ki so bolje pripravljeni. Želite si obdržati več samostojnosti in tega, da lahko odločate zase. Zdaj se lahko začnete z nekom dogovarjati na drugačen, bolj direkten način. 

Tokrat so zaradi dogodkov, ki se vrstijo vaši dvomi še bolj poudarjeni. Še nekaj morate prestati, preden se boste lahko umirili. Pot je še dolga, posebno če gre za zdravstvene zaplete. Priznati si morate, da si tokrat dejansko želite resno zgodbo.  Toda ne bo šlo brez prilagajanja.  

V krogu družbe bo nekaj novosti, s katerimi se ne boste strinjali, zato se boste tudi postavili zase. Znova premislite o tem, zakaj si nikakor ne najdete dovolj časa za prijetne dejavnosti. To vam bo ustrezalo, če ste se v zadnjem časih že začeli spraševati, zakaj se nič ne premakne. 

Tokrat boste še dokaj sproščeni in odločni, potem pa se vse skupaj obrača v drugo, vam že dobro znano smer, ko nenehno nekaj preverjate in nikakor ne morete zaupati do konca. Prišli boste do točke, da vas drugi ne zanimajo več. Poskrbite za boljšo fizično pripravljenost, ter boljše počutje. 

Energija današnjega dne vam bo naklonjena, saj vam prinaša potrebo po dinamiki, drznosti in odločitvah, ter potrebo po raziskovanju in optimizmu. Ne skrbite, uspeli boste. Običajno ste veliko odločnejši in se držite enega in istega, zdaj pa, preprosto obračate nov list in se ne ozirate v preteklost.