Dnevni horoskop: Škorpijon

Nikar se ne preveč obremenjujte z načrtovanjem, ampak se preprosto prepustite svojim notranjim občutkom. Svojih misli ne obremenjujte z nepomembnimi stvarmi, saj boste v tem primeru nervozni. Nehajte se oklepate samo znanih stvari, namesto da bi poskusili kaj novega. 

Ljubezen

Na ljubezenskem področju boste iskali pravo resnico. Prišel je skrajni čas, da postavite meje in začnete usmerjati svoje želje po lastni volji. Ne boste si več dovolili, da bi vas ves čas na nekaj opozarjali ali manipulirali z vami. Morda se lahko odnos počasi tudi poglobi.

Kariera in denar

Toliko dela si boste naložili, da vsemu skupaj ne bo videti konca. Vaša neizmerna zagnanost in prodornost vas vodita še v boljše rezultate, zato vklopite še dodaten pogum. Sodelovanje je lahko točno takšno, kot ste si ga zamislili. Vsekakor vas spremljajo srečne okoliščine in tudi pri financah se boste odzvali na pravi način. 

Dnevne horoskopske napovedi pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

Srečne številke

37, 8, 18

Barvni talisman

Danes vam bo srečo prinašal predmet (ali kos oblačila) v barvi, ki se prikazuje v okvirčku spodaj.

O znamenju: Škorpijon

23. oktober do 21. november

Škorpijoni ste prodorni, karizmatični in notranje močni posamezniki, ki se vam obeta dolgo ter polno življenje. Znate nadzirati, reševati odkrivati skrivnosti, le prilagajanje vam ne diši najbolj. Pod strastnim in opaznim površjem se skriva tančica globokih čustev, ki pa redko privrejo na plano. V negativnem smislu se vas lahko polotita ljubosumje in maščevalnost, vendar znate tudi oprostiti, nikoli pa pozabiti. Duševno stanje je močno prepleteno s fizičnim, zato je pomembno, da ste zadovoljni s svojim življenjem ter da vas spremlja erotičen naboj.

Dnevni horoskop po posameznih astroloških znamenjih

Za napetost, ki jo zaznavate, je krivo tudi nekaj, česar še niste rešili, zato vam še vedno krati miren spanec.  Samo vprašanje časa, kdaj bo prišla na dan tista čisto prava resnica. Zakaj ne storite dovolj, da bi nekomu, ki vam gre na živce dokazali nasprotno in se konkretno potegnili zase. 

Skušajte se držati strogo zastavljenih dejstev, v nasprotnem primeru v določeni družbi ne boste dobro sprejeti. Prehitevanje bi vas lahko tekom dne spravilo v veliko zadrego. Nikar se ne skrivajte v ozadju, saj  vas v tem primeru ne bodo zaznali v pravem trenutku, kar pa bi lahko bilo za vas usodno.  

Čas je, da počasi razširite svoja obzorja, zato začnite razmišljati, kako bi se lahko na področju, ki vas že dlje časa zanima ter privlači premaknili naprej in dosegli nekaj več. Čas je za akcijo na fizični ravni. Z razgibavanjem telesa boste postali bolj živi in energični. 

Zadnje čase si preveč belite glavo s pravili in napotki, ki jih posredujejo drugi. Težko se boste prilagajali novim okoliščinam, saj boste  polni trmastih energij.  Če boste zadovoljni z majhnim, boste spoznali, da si zaslužite morda tudi več. Pojdite v naravo in se sprostite. 

Ne obremenjujte se, če se bo določena zadeva zaključila. Lahko poskusite znova, glede na to, da gre za nekaj, kar vam je izredno pomembno. Vzpodbuja vas sproščena energija. Uživali boste pri iskanju najugodnejše ponudbe in najbolj izvirnih kombinacij. 

Opazili boste, da ste še vedno dovolj zagnani, posebno pri ustvarjalnem delu in kreativnih podvigih. Poskusite spremeniti tudi odnos, ki že nekaj časa slovi po nedorečenosti. Poravnajte čim prej stare račune, posebno tiste, ki so ključnega pomena za prihodnost.

Nikar se zaradi neugodnega položaja ne zatekajte v samopomilovanje, raje dvignite glavo in vztrajajte pri tem kar ste si začrtali.  Zaradi lune si boste želeli več miru, saj boste utrujeni od vseh dogodkov v zadnjem času. Zdravje in počutje bo nestabilno.

Nikar se ne preveč obremenjujte z načrtovanjem, ampak se preprosto prepustite svojim notranjim občutkom. Svojih misli ne obremenjujte z nepomembnimi stvarmi, saj boste v tem primeru nervozni. Nehajte se oklepate samo znanih stvari, namesto da bi poskusili kaj novega. 

Prekršili boste prehranjevalni načrt. Sicer se boste počutili zadovoljno, kot že dolgo ne, vendar vas bo malce razjedala tudi slaba vest. Na področju zdravja pričakujte manjša soočenja.  V kolikor boste zaupali, se bodo stvari kmalu obrnile v vašo korist. 

Vaša negotovost je lahko zaradi lune močno povečana, zato se ne trudite z iskanjem prave rešitve. Raje se naslonite nazaj in vse skupaj natančno opazujte. Pričakovali boste dober zagon za nadaljevanje težje zgodbe, ki vas v mislih neprestano plaši s svojo vsebino.

Danes je pred vami srečen dan poln obilja na vseh področjih. Zdaj bi morali pokazati več pobude in dobrih zamisli ter se samozavestno podati naprej. Pozno popoldan boste prveč obremenjeni z redom in disciplino. Kljub nežni energiji napredujete, toda počasi, korak za korakom in premišljeno. 

Z ugodnimi vibracijam si boste polepšali vsak trenutek, tudi tisti, ko vam bo nekdo naložil na ramena večje breme. Iznajdljivost bo tista, ki bo marsikoga presenetila. Shranite vse pomembne zadeve, saj jih boste morda potrebovali že v prihodnjih dneh. Čas je, da se odločite, kaj je v tem trenutku resnično pomembno za vaš napredek.